Kijkcijfers vrijdag: Voetbal wint van Holland’s Got Talent

RTL 4 heeft zijn leidende positie op de vrijdagavond een weekje moeten afstaan aan Veronica. Althans, op de primetime programmering. Het kwalificatieduel tegen San Marino trok 1,9 miljoen kijkers en dat is meer dan de ruim 1,7 miljoen kijkers die naar Holland’s Got Talent keken. De tweede aflevering van Hotter than my Daughter scoorde lager dan de eerste, blijkt uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Vorige week krap 1,4 miljoen kijkers en nu 1,1 miljoen kijkers voor de show met Gordon.

Op Nederland 1 moest André Rieu de kijker op primetime voor zich winnen, dat deed hij met iets meer dan 1 miljoen kijkers voor zijn optreden op het Vrijthof. De laatste Knevel + Van den Brink van deze week trok 925 duizend kijkers. Opmerkelijk is dat Flikken Gent flink lager scoorde dan normaal: nu 700 duizend kijkers waar er normaal 1 tot 1,1 miljoen mensen naar de Belgische politieserie kijken.

SBS 6 zond de film Bruce Almighty uit en trok daarmee 305 duizend kijkers. Dat is te weinig voor een plekje in de kijkcijfer top 25. Hart van Nederland kwam uit op 904 duizend kijkers, de late Shownieuws werd door 771 duizend kijkers gezien.

Zie ook:
Kijkcijfers zondag: Zomergasten sluit af op 551 duizend kijkers
- Kijkcijfers zaterdag: Flink meer kijkers My Name Is…
- Kijkcijfers vrijdag: Gordon wint met HGT en ordinaire mama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>