Veronica met kwalificatieduel tegen San Marino

Voor het Nederlands elftal staat vanavond weer een kwalificatieduel op de agenda, dit keer tegen San Marino. Veronica heeft de uitzendrechten en ruimt zijn programmering in voor de wedstrijd. “Als gloednieuwe aanvoerder van de FIFA-wereldranglijst treft Oranje uitgerekend het team dat laatste staat op de FIFA-lijst, San Marino. Het Nederlands elftal gaat in Eindhoven dan ook op jacht naar punten én veel doelpunten, om zo hun eerste plaats op de wereldranglijst en in de poule te verstevigen”, aldus Veronica.

Presentator Jan Joost van Gangelen ontvangt Marco van Basten en Ruud Gullit in de studio, waarmee hij de wedstrijd bespreekt.

Het Nederlands elftal staat na zes wedstrijden met de volle achttien punten bovenaan in groep E. San Marino behaalde in zeven kwalificatieduels nog geen enkel punt en wist eveneens geen enkel doelpunt te maken. Oranje gaat aanstaande vrijdag voor een ruime winst op San Marino. In de uitwedstrijd werd het eerder 5-0 in het voordeel van het Nederlands elftal. Arjen Robben, Nigel de Jong, Rafael van der Vaart en Ibrahim Afellay zijn wegens blessures niet inzetbaar voor het duel. Daarom heeft bondscoach Bert van Marwijk Stijn Schaars toegevoegd aan de Oranje-selectie. Ook heeft Van Marwijk contact gezocht met Theo Janssen, maar hij zou wegens knieklachten niet beschikbaar zijn.

Kwalificatie EK 2012: Nederland – San Marino, 19.50 uur, Veronica

Zie ook:
SBS hevelt alle sport over naar Veronica
- Harry Vermeegen maakt transfer naar RTL 7
- Jan-Joost van Gangelen tekent 4-jarig contract bij SBS
- RTL 7 aan de haal met Jong Oranje; vanavond duel Bulgarije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>