Laatste oefeninterland Oranje voor EK op SBS 6

Vanavond zwaaien de Oranjefans de selectie in de Amsterdam Arena uit tijdens de laatste oefeninterland in aanloop naar het EK. Het Nederlands elftal kan de krachten nog een keer meten voor de eerste poulewedstrijd tegen Denemarken. Noord-Ierland is de tegenstander. De bondscoach kon in de afgelopen drie oefenwedstrijden spelers op verschillende posities uitproberen. Alleen tegen Slowakije wist het Nederlands elftal te winnen. Kiest Van Marwijk in de laatste oefenwedstrijd voor dit winnende team of houdt hij de opties nog open?

Jan Joost van Gangelen ontvangt Marco van Basten en Ruud Gullit in de studio.

Van Marwijk zag zijn team dinsdag een 2-0 overwinning boeken op Slowakije. Zowel Van Persie als Huntelaar speelden als diepe spits waarmee de discussie over de bezetting van deze plek voortduurt. Welke keuzes maakt de bondscoach in de laatste oefenwedstrijd? Van Marwijk zal tegen Noord-Ierland naar alle waarschijnlijkheid nog niet kunnen beschikken over de geblesseerde Mathijsen, Bouma en Sneijder. De vervangers krijgen dus hun kans om voor een basisplaats te vechten.

Nederland en Noord-Ierland speelden vijf keer eerder tegen elkaar. Tweemaal ging Nederland er met de winst vandoor, tweemaal speelden zij gelijk en eenmaal was Noord-Ierland te sterk voor Nederland.

Nederland – Noord-Ierland, vanaf 19.00 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laatste oefeninterland Oranje voor EK op SBS 6

  1. arjan

    vanavond sbs6 3,3 miljoen

    rtl4 met film om 20 uur 250.000 kijkers en 22 uur jong tegen 400.000 kijkers

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>