Europa League ontwaakt uit winterstop op RTL 7

europa leagueVanavond komt er een einde aan de winterstop in de Europa League. De groepsfase is eind vorig jaar afgesloten en nu staat de knock out-fase op het programma. Twee Nederlandse clubs hebben zich hiervoor weten te kwalificeren: Ajax en AZ. RTL 7 zendt de verrichtingen van beide teams vanavond live uit.

De Europa League-avond begint om 18.00 uur met de voorbeschouwing. Een uur later trapt AZ in Tsjechië af tegen het thuis spelende Sloban Liberec. Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Sierd de Vos.

Vanaf 21.05 uur neemt Ajax het in de Amsterdam ArenA op tegen het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Commentator daarbij is van Leo Driessen.

Daarna zijn er samenvattingen te zien van de overige gespeelde wedstrijden, met clubs zoals Valencia, Napoli, Benfica, Lazio, Juventus, Porto, Tottenham Hotspur en Sevilla. De uitzending wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Johan Derksen en Wim Kieft schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>