Nederland – Mexico kan NOS recordscore bezorgen

wk-voetbal-2014-fifa-cup=brazilieDe NOS is wel gewend dat zijn publiek op zondag ‘met het bord op schoot’ kijkt, maar vanavond is de schare kijkers toch wat groter. Dan speelt Nederland zijn achtste finale tegen Mexico. Om 18.00 uur wordt afgefloten en als er geen verlenging komt, moet voor 20.00 uur bekend zijn welk land door is naar de kwartfinales.

Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd op tv. Na afloop is meteen Studio Brasil te zien, verzorgd door Hugo Borst en Henry Schut.

Bij de laatste poulewedstrijd van Oranje zaten er 8,1 miljoen Nederlanders thuis voor de buis, waarmee die wedstrijd tot één van de vijf meest bekeken behoort zoals gemeten door Stichting Kijkonderzoek sinds 2004. Gezien het feit dat het nu een vrije zondag betreft, en de inzet wat groter is, zou deze wedstrijd wel eens in die top 5 kunnen komen. Het kijkcijferrecord van dit WK verbreken moet haalbaar zijn.

Nederland – Mexico, 17.50 uur, NOS (NL1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>