SBS 6 haalt oefeninterlands Oranje binnen

sbs voetbalDe komende twee jaar blijven de oefeninterlands van het Nederlands elftal te zien bij SBS 6. De zender maakt vandaag bekend de uitzendrechten te hebben verworven. De aftrap wordt gegeven in het Zuid-Italiaanse Bari op donderdag 4 september 2014. Het elftal van de nieuwe bondscoach Guus Hiddink zal het in het Stadio San Nicola opnemen tegen de Italianen.

Programmadirecteur Remko van Westerloo is blij: “We zijn verheugd dat de oefeninterlands van het Nederlands elftal weer bij SBS6 te zien zijn. Het Nederlands elftal past uitstekend bij het gevoel van onze brede volkszender. Daarnaast is het leuk dat wij hiermee een mooie SBS traditie voortzetten. Kers op de taart hierbij is, dat het geplande programma voor de eerste acht wedstrijden allemaal tegen zeer aansprekende tegenstanders zijn. Ook zijn we erg blij om de samenvattingen van de Jupiler League te kunnen uitzenden. Wij zien deze competitie als kraamkamer van het voetbaltalent in Nederland.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>