Nieuw wielerduo voor nieuw NOS-programma Studio Tour

De stad Utrecht staat al op zijn kop voor de start van de Tour de France van aankomend weekend. En de wielerkoorts loopt nu ook op televisie op. De NOS begint vanavond aan zijn nieuwe sportprogramma Studio Tour, dat dagelijks in de vooravond te zien zal zijn. Dit in tegenstelling tot De Avondetappe, dat juist laat op de avond voor wat reflectie op de toer zorgde. Dione de Graaff en Gert van ‘t Hof zijn de boegbeelden van Studio Tour.

Gert presenteert vanuit Hilversum terwijl Dione meereist met de Tour-karavaan en de renners bezoekt. “Met het zweet nog op hun voorhoofd vertellen ze aan Dione hun verhaal”, belooft de NOS. Vaste rubrieken komen van Mart Smeets, Filemon Wesselink en Herman van der Zandt.

Studio Tour moet sneller en journalistieker worden dan De Avondetappe. Vanaf vanavond kunnen we zien hoe.

Studio Tour,, 19.00 uur, NOS (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>