Linda & Beau als Barbie & Ken

Barbie & KenRondom het programma van Linda & Beau is al een flinke publiciteitsmachine in werking gezet. Eerder zei Linda de Mol dat ze met het programma ‘flink op haar bek’ zou kunnen gaan als het niet blijkt te scoren. Dit keer doet John de Mol een duit in het zakje in vakblad De Journalist.

Linda de Mol en Beau van Erven Dorens zullen namelijk als Barbie en Ken het nieuws presenteren. John de Mol: "We willen een humoristische quasi-nieuwsuitzending maken waar Beau en Linda door een briljante grimeur tot de poppen Ken en Barbie worden getransformeerd. Ze presenteren als twee nieuwslezers die te dom zijn om tot twee te tellen."

Zelfspot is er in elk geval, en dat is gezond. Nu maar hopen dat ze de act leuk neer kunnen zetten en – niet onbelangrijk – dat het ook een tweede en derde keer grappig blijft.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>