Thuis kan bijna door voor grootste familie van Nederland

Het noodlijdende middagmagazine Thuis wordt door Talpa uitgebreid met presentatoren en deskundigen. Onlangs was Caroline Tensen al naast de vijf vaste presentatoren te zien, en hebben Jasmine Sendar en Fajah Lourens screentests gedaan. Ook zouden verschillende 538-deejays bij Thuis betrokken worden.

Bovenstaande bestaat veelal uit geruchten, feit is dat met ingang van afgelopen woensdag Evert Santegoeds wekelijks het laatste nieuws uit de wereld van royalty en entertainment komt bespreken. Santegoeds kennen we natuurlijk allemaal als hoofdredacteur van roddelblad Privé.

Het moet niet gekker worden, nog even en Thuis is de grootste familie van Nederland met het kleinste aantal kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>