Talpa vindt reality-serie Kim Holland te vulgair

Wie zich had verheugd op een nieuwe aflevering van de reality-serie Op z’n Hollands vanavond, komt bedrogen uit. Talpa heeft namelijk besloten om met onmiddellijke ingang te stoppen met de soap rondom Kim Holland.

In een verklaring laat Talpa weten dat het programma te ver gaat. ‘Het idee was aardig, maar de inhoud ervan past niet voldoende bij het soort televisiezender dat Talpa wil zijn.’ Er zouden acht afleveringen uitgezonden worden, waarvan er nu twee daadwerkelijk te zien zijn geweest. Talpa vervangt de soap door De Leukste Reclames van de BBC.


Wat een misser! Toegegeven, het beeldmateriaal was soms pikant en zeker niet geschikt voor 12-jarigen, de doelgroep die Kim Holland van te voren als ondergrens aangaf. Maar het was wel een spraakmakend programma dat langzaam naar een climax zou toewerken: het huwelijk van Kim Holland in Las Vegas.

Maar nee, in plaats daarvan krijgen we het oenige De Leukste Reclames. Hopelijk is er een andere zender die ballen genoeg heeft, en de soap snel overneemt.

Zie ook:
- Talpa is nog niet van Kim Holland af
- Vanavond lekker gluren bij Kim Holland thuis
- Kim Holland: ‘Mmmbl hmmbl’ (Talpa legt zwijgplicht op)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Talpa vindt reality-serie Kim Holland te vulgair

 1. !

  john de mol heeft gelijk, maar om het nou te vervangen met nog meer ‘grappige homevideos/grappige reclames’ troep hoeft van mij nou ook weer niet. het hele voorprogramma zit er al vol mee.

    /   Reply  / 
 2. itisIdeclercq

  ik vind het een vaag verhaal. Je gaat mij niet vertellen dat Talpa die afleveringen niet vantevoren heeft bekeken. Dus eerst er 2 uitzenden en dan pas zeggen dat het te plat is?

  Er zal wel weer iets anders aan de hand zijn. En zo niet, dan is het diep triest dat talpa bij voorbaat niet eens weet wat ze gaan uitzenden…

    /   Reply  / 
 3. Pludefax

  Onsma keek van de week America’s funniest enz.. :)

    /   Reply  / 
 4. Berry

  Weet iemand waar je de afleveringen nog kunt zien?
  Heb ze gemist.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>