Talpa legt Lotte in de zondagavondwatten, vanaf morgen op eigen benen

Mark (Geert Hoes)Het moet na Gooische Vrouwen en Van Speijk dè nieuwe drama-kijkcijferhit van Talpa worden: Lotte. En het zou zomaar kunnen dat de 200-delige telenovelle daarin slaagt, want in het buitenland was Betty La Fea (de oorspronkelijke, Colombiaanse naam) een hit. In Duitsland verpletterde het zelfs de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar Talpa heeft Lotte geprogrammeerd in zijn vooravond, waar tot nog toe weinig succes werd behaald. En dus geeft de serie zijn visitekaartje af op de zondagavond, waar Talpa wel veel kijkers trekt.
Lotte wordt uitgezonden pal na De Wedstrijden en voor Van Speijk. Eerder werd op dit tijdstip Gooische Vrouwen uitgezonden. Laatstgenoemde series trokken telkens meer dan een miljoen kijkers, soms zelfs 1,7 miljoen. Een droomstart voor Lotte dus.

Talpa heeft nogal geheimzinnig gedaan over het uiterlijk van Lotte de laatste tijd. In alle reclame-uitingen is Lotte angstvallig geheim gehouden. Ze is een meisje dat qua uiterlijk weinig begunstigd is. Toch krijgt ze een baan in een modebedrijf. Daar wordt ze verliefd op haar arrogante baas, die daar in eerste instantie misbruik van maakt. Maar Lotte ontwikkelt zich langzaam van lelijk eendje tot mooie zwaan.

Grote vraag is of het zondagavondpubliek zich laat verleiden om ook op maandagavond (maandagavond wordt ook deel 1 nogmaals uitgezonden) de televisie weer op Talpa af te stemmen.

Lotte, 20.35 uur, Talpa

Zie ook:
- Nlpop.blog.nl: Nieuwe Talpa-serie Lotte podium voor lokaal muziektalent
- Vergeetachtig, Talpa? Dit is Lotte!
- Producent verwacht grootse dingen van Talpa’s telenovelle Liefdes van Lotte

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Talpa legt Lotte in de zondagavondwatten, vanaf morgen op eigen benen

  1. talpafan.web-log.nl

    Moet ik je toch effe verbeteren. Maandag herhaald Talpa Lotte afl. 1 om 18.30 en start een nieuwe namelijk afl 2 om 19.00.
    Dus hoeft het zondagpubliek maar 1 nachtje te wachten.

      /   Reply  / 
  2. Joost

    Om nog maar niet te spreken van alle promotie die er tijdens de reclameblokken van Talpa (en enkele andere zenders) gemaakt is. Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt…

      /   Reply  / 
  3. KOKSTRA

    Helaas staat het recht tegenover de afsluiting van de Olympische Spelen, waardoor veel kijkers zouden kunnen afhaken…

      /   Reply  / 
  4. Knurps

    Knurps heeft een foto van Lotte :)

    Ik ga vanavond kijken

      /   Reply  / 
  5. ed

    slechts 837.000 kijkers. En ik vond het niet erg leuk.

      /   Reply  / 
  6. Angie

    Hartstikke toffe serie. Ik ben er al aan verslaafd !!! Een half uurtje is veel te kort, mag van mij wel een uur per dag duren. Als ik even niet kan kijken, dan neem ik het op op de video. Enne…Vico is een lekkere vent, daar wil je toch wel naar blijven kijken !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>