Na Miljoenenjacht begint ook 1 Tegen 100 aan internationale expansie

Caroline TensenProducent Endemol heeft leuke spelletjes bedacht voor de Postcode Loterij. Zowel Miljoenenjacht met Linda de Mol als 1 Tegen 100 met Caroline Tensen kennen een sterk format en hoge kijkcijfers in Nederland. Sterker nog: Miljoenenjacht is na Big Brother de nieuwe melkkoe voor Endemol. Deal or no Deal, zoals de internationale titel van Miljoenenjacht luidt, is inmiddels aan meer dan 60 landen verkocht. De teller stond vorige maand nog op 45, maar sinds de show een succes is in Amerika en Engeland, gaat het erg snel. En datzelfde lot lijkt nu ook 1 Tegen 100 te wachten.
Want 1 Tegen 100 is inmiddels aan twaalf landen verkocht. Deze week werd de handtekening onder een contract gezet in Vietnam en Noorwegen. Anders dan in Nederland, wordt de show in het buitenland ook op een dagelijkse basis uitgezonden.

In Nederland wordt aanstaande zondag de 200ste uitzending uitgezonden. Speciaal daarvoor zal de uitzending met allemaal tweelingen worden gedaan. Blijkbaar heeft Caroline Tensen daar iets mee, want bij haar vorige werkgever Tros presenteerde ze ook al een programma met tweelingen.

Zie ook:
- Linda de Mols kofferchicks nu ook succes in VS

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Na Miljoenenjacht begint ook 1 Tegen 100 aan internationale expansie

  1. wilma

    heej;

    1tegen100 is vet cool.

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Kunnen ze 1 tegen 100 in NL ook niet dagelijks uitzenden. Krikt de vooravond ook nog een beetje op… (SLIM HÈ)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>