Talpa en RTL willen met voetbalvrouwen scoren

Footballers WivesRTL komt in september met een nieuwe reeks van Noppen & Naaldhakken, de aangekochte serie die in Engeland beter bekend staat als Footballers Wive$. Denk Victoria Beckham: vrouwen met een overschot aan vrije tijd, een bodemloze portemonnee en vaak een iets te ijdele persoonlijkheid. De kijkers smullen er van, want in Nederland zijn we intussen toe aan het vijfde seizoen. Talpa heeft dat ook door, en komt met een Nederlandse remake, onthult Medialog.
En zoals bij zoveel remakes, vraag ik me meteen af of een Nederlandse variant wel gaat werken. Zijn we hier niet veel te nuchter voor? Misschien tellen we twee extravagante voetbalvrouwen: Estelle Gullit en Sylvie Meis, waarvan de laatste al geen eens meer hier woonachtig is.

De voorlopige werktitel is Voetbalvrouwen, opnames zouden over enkele weken al beginnen. De karakters zullen ongetwijfeld gebaseerd worden op Hollandse voetbalstelletjes, ik ben heel benieuwd wie daarvoor geselecteerd worden. Of zullen ze het zo ver aandikken, dat we er geen Nederlandse voetballer meer in herkennen?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Talpa en RTL willen met voetbalvrouwen scoren

  1. hooi

    Krijgen we zeker de vrouwen van Wesley Sneijder en Cocu of zo, die niemand kent.

      /   Reply  / 
  2. Maurice

    Huh worden die vrouwen niet gewoon gespeeld door actuers dan??

      /   Reply  / 
  3. Jordy ||

    Ja tuurlijk door acteurs, Herman begreep ‘t weer ‘ns verkeerd

      /   Reply  / 
  4. Judy

    ja volgens mij is het gewoon een (drama)serie.
    met acteurs dus.
    er is wel zo’n programma wat Herman bedoelt, maar dat heet anders.

      /   Reply  / 
  5. Simon

    Ja idd. Herman zat fout. Footballer Wive$ (noppen & naaldhakken) is een (drama)serie. Dus het zijn verzinsel-voetballers met verzinsel-vrouwen!!!!

      /   Reply  / 
  6. vinn

    Tanja Jess kan wel de soort Tanya worden en hoop ook dat er wat onbekende er in komen en gewoon bijvoorbeeld: Birigt Schuurman enzo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>