Peter Heerschop en Alwien Tulner in 2de seizoen Boks

BoksTalpa komt volgend jaar terug met de politieserie Boks, waarvan dit voorjaar het eerste seizoen was te zien. In deze politieserie met Joost Prinsen, Maarten Spanjer en Jim Bakkum draait het om de norrige rechercheur Martin Boks, die in Amsterdam-Centrum (District 3) opereert. Het eerste seizoen op de zondagavond van Talpa scoorde redelijk met zo’n 700.000 kijkers per aflevering. Van de vaste cast blijft bijna iedereen; alleen Hanna Verboom stapt op. Zij heeft het waarschijnlijk te druk met haar Hollywood-carrière. Dit seizoen is er opnieuw veel ruimte voor gastrollen.
Wat te denken van Peter Heerschop (o.a. Kopspijkers), Miryanna van Reeden (o.a. Liever Verliefd), Kees Boot (o.a. Stationsstraat), Hadewych Minis (o.a. De Enclave) en Maarten Wansink (o.a. Club van Sinterklaas)?

Persoonlijk heb ik het einde van het eerste seizoen niet gehaald, maar ik ben dan ook geen fervent kijker van politieseries. Wel goed dat Talpa weer in eigen drama investeert en een bestaande formule de kans geeft om verder te groeien.

Zie ook:
- Al politieserie-moe? Hier is Boks
- Wie vermoordde Jeroen van Inkel?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Peter Heerschop en Alwien Tulner in 2de seizoen Boks

  1. Rik

    Dit is toch gewoon deel 2 van het eerste seizoen? Alles werd in 1 keer opgenomen…

    Als je zo alles opsplitst kun je van sommige series wel tientallen seizoenen krijgen… RTL deelde het laatste seizoen Baantjer (9) op in 3 jaar… en zo komen ze op 11 seizoenen…makkelijk hoor.

      /   Reply  / 
  2. simon

    Het begint niet volgend jaar; de tweede reeks van Boks begint as. zaterdag al!

      /   Reply  / 
  3. Julia

    Echt jammer dat Hanna Verboom weg is, ik vind haar de leukste. We zouden haar echt meer op tv en film moeten zien!!! Maar Maarten Spanjer is ook super.Hopen dat ze nog even op de buis blijven

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>