Talpa blaast Je Leven in de Steigers op

Caroline TensenTalpa had een leuk klusprogramma: Je Leven in de Steigers. Bridget Maasland hielp gezinnen uit de brand door in ijltempo een huis op te leveren. Dat ging in enkele gevallen mis, maar op tv zag je een leuk emo-programma. Alleen kreeg Bridget het zo druk, dat Talpa op zoek moest naar een vervangende presentatrice. En die denken ze te hebben gevonden in ‘gangstersletje‘ Caroline Tensen, meldt Talpafan. Als je het mij vraagt, betekent dat einde oefening voor Je Leven in de Steigers.

Ik heb het hier al vaker geschreven: ik ben geen fan van Caroline Tensen. Ze veinst interesse en heeft drie standaardreacties op zowel goed als slecht nieuws. Emo-tv met Caroline Tensen lijkt me dus een paradox.

Tensen zou ook zijn aangetrokken voor Top Kok, een nieuw programma waarin amateur koks het tegen elkaar opnemen. Elke week koken twee kandidaten één hoofdgerecht, dat wordt beoordeeld
door de prijswinnende en doorgewinterde topkoks Joop Braakhekke en
Robert Kranenborg. Tensen presenteerde al het eenmalige 10 Sterren Restaurant, wat voor het goede doel was. Geen kijkcijferkanon.

Zie ook:
- Matennaaier Peter R. de Vries vindt Caroline Tensen een gangstersletje
- Bridget krijgt eindelijk haar verdieping bij Talpa

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Talpa blaast Je Leven in de Steigers op

  1. Funandmoremedia

    tja wat mij betreft vertrekt ze idd ergens naar max! :P

      /   Reply  / 
  2. ramon

    Tja. Leven in de steigers. Laast bleek dat een van de droomhuizen geen droomhuis bleek maar goed. Ik vind Caroline wel goed, mits ze doet waar ze goed in is, thuis op de bank zitten. Ik vind dat je voor een nieuwe zender ook wel eens keer frisse nieuwe gezichten kan aannemen. En ik denk dat het programma toch niet meer kan scoren. 2 redenen kan ik daarvoor aangeven.
    1. geen Bridget en 2. het droomhuis dat spookhuis bleek

      /   Reply  / 
  3. Kim

    Ik vind dat Caroline erg geschikt is om dit programma te gaan presenteren omdat het een persoon is die erg vriendelijk is.

    Zet hem op!!!

      /   Reply  / 
  4. marga

    Ik vind het programma goed,
    wie het ook zo mogen doen, dus gewoon gezeur.

    Maar ff wat anders, waar kan je schrijven naar je leven in de steigers?

    Greatzzz marga

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>