Gooische Vrouwen levert 1 miljoen kijkers in

Gooische VrouwenMet 639.000 kijkers is Gooische Vrouwen een van de beter bekeken programma’s op Talpa. Maar de score van gisteren staat in schril contrast met de kijkcijfers die seizoen 1 gemiddeld haalde, namelijk zo’n 1,7 miljoen. Je zou dus kunnen stellen dat de eerste aflevering van het tweede seizoen 1 miljoen kijkers is kwijtgeraakt. De reden? Voorheen werd Gooische Vrouwen achter het voetbal op zondag geprogrammeerd, nu moet de serie de trekker worden van Talpa’s vrouwenavond op donderdag.
Dat is dus deels gelukt. Want voor een doordeweekse avond is dit een prima score voor Talpa. Bovendien trok het aansluitende programma Hoe Word Ik een Gooische Vrouw nog eens 469.000 kijkers. Ook dat is een heel redelijke score.

Zelf heb ik gisteren genoten van Gooische Vrouwen, al moest ik er weer even inkomen. Had ik maar de herhalingen moeten kijken de afgelopen weken. Ook erg gelachen om de sponsordeal met een matrassenfabrikant (Wil jij net als Willemijn op een Gooise Matras slapen?). Ik zit er volgende week weer klaar voor!

Zie ook:
- Spannende donderdagavond voor Talpa
- Talpa komt met vervolg op Gooische Vrouwen
- Gooische Vrouwen doet bij vlagen aan Flodder denken, maar serieuzer

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gooische Vrouwen levert 1 miljoen kijkers in

  1. Cobus

    600.000 is goed genoeg voor Talpa…

      /   Reply  / 
  2. Cristiano Ronaldo

    Goed? Normaal 1,7 miljoen kijkers en nu rond de 600.000! Hoe kun je dit goed noemen?

      /   Reply  / 
  3. jos van vliet

    Kranten en websites staan deze dagen weer vol met meningen van Jan en alleman over de droevige kijkcijfers van Talpa. Alsof het allemaal aandeelhouders zijn, terwijl de baas zelf toch vindt, dat er geen vuiltje aan de lucht is. “Ja, de beoogde 10% is niet gehaald, maar meer is er niet aan de hand”, zegt John de Mol quasi onverschillig. En wij maar denken, dat het daar nu juist om gaat bij (commerciële) tv. Ligt het aan de programma’s, de programmering, de presentatoren, het imago? En de hamvraag: valt Talpa nog te redden?
    Tien Voor Talpa: een intrigerende titel voor een debat met 10 kenners lijkt me wel wat. Als er genoeg betweters zijn onder de bezoekers van Côte & Van Vliet, die hun mening hierover in het openbaar willen ventileren, dan zetten we de schouders er onder, organiseren we zo’n debat, nemen we het op en overhandigen we het resultaat persoonlijk aan de heer De Mol. Kom op, er zijn wel eens gekkere dingen georganiseerd. Als er tien serieuze aanmeldingen zijn, dan gaan we ons er voor hard maken. Laat maar wat van je horen (http://josvanvliet.web-log.nl).

      /   Reply  / 
  4. Rody

    Ze snappen nog steeds niet dat Nederland niet pikt dat ze het voetballen van de NOS gestolen hebben (remember sport7) en daardoor een negatief imago hebben. Ik hoop dat het voetbal weer snel terug is bij de NOS en met de rest van hun baggerprogramma’s zoeken ze het maar uit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>