Talpa komt met quiz over koeienstront

BullshitTalpa werkt aan een quiz met de naam Bullshit. Op zijn website doet de zender een oproep voor kandidaten en publiek. Bullshit heeft veel weg van 1 Tegen 100. In de quiz nemen 50 publieksleden het op tegen 3
kandidaten. Deze kandidaten krijgen vragen voorgelegd. De kandidaat
kent de vraag en zal jou een antwoord voorschotelen. Dit kan een
Bullshitverhaal zijn of de waarheid. De vraag waar het dan ook om
draait is: is het antwoord dat een kandidaat geeft de waarheid… of
totale Bullshit? Talpa profileert de quiz als ‘de enige quiz waarbij je als publiek veel geld kunt verdienen’. Maar deelt Linda de Mol met haar kansgenerator ook al niet 25.000 euro uit aan mensen in het publiek??

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Talpa komt met quiz over koeienstront

  1. dark lars

    nee dat doet ze niet:S!!!!!

      /   Reply  / 
  2. vinnie

    Linda de mol een b-tje ja maar dit lijkt me wel wat… maar kan beter waar of niet waar heten ofzo dan is het een goede zondags avond kwis wie gaat het presenteren?? ik hoop een nieuw talent of een weggekaapt persoon want vind het niet echt voor iemand die nu bij Talpa zit

      /   Reply  / 
  3. Simon

    Eerste een dagelijkse versie van Miljoenenjacht, nu een dagelijkse versie van 1 tegen 100???

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Bullshit lijkt toch in de verste verte niet op 1 tegen 100 of Miljoenenjacht. Ieder publiekslid kan geld winnen. Bij de hiervoor genoemde quizzen is daar geen sprake van. Bullshit is geen quiz en toch ook weer wel. Het gaat veel meer om de leuke anekdotes en weetjes die waar kunnen zijn, of niet… Bluffen en liegen de 3 kandidaten of spreken zij de waarheid? En de verhalen cq antwoorden worden ondersteund door voorwerpen, mensen, fragmenten etc. En het publiek moet de kandidaten proberen te doorzien en kan daar individueel geld mee verdienen. Wordt vast heel leuk!! Ach geef je gewoon op als publiekskandidaat en/of kijk gewoon wanneer het op tv komt, zonder gelijk te bepalen of het ergens op lijkt. Ik ga ook meedoen…

      /   Reply  / 
  5. Robert

    andaag 17 januari de pilot opnamen meegemaakt. Het spijt me te moeten zeggen en ik weet dat meer publieksleden er zo over denken maar wij voelen ons toch wel beduveld. Wij zijn op straat destijds aangesproken om mee te doen aan deze show. We zouden op televisie komen en ook nog door het goed beantwoorden van de vragen een leuk bedrag winnen, met een maximum van € 1350,- . Met die beloften zijn wij akkoord gegaan en hebben ons opgegeven.
    Wel, wat blijkt op het laatste moment wordt gesproken over een ‘Pilot opname’ , en als klap op de vuurpijl blijkt dat nadat we allemaal ruim één uur hebben zitten wachten in de hal van de studio dat we bij deze show niet voor het ‘eggie’ spelen en dus niets kunnen winnen, het gewonnen geld is slechts fictief. Medunkt ! was jullie salaris ook fictieef tijdens die pilot opname?
    Bedrog is ook dat er helemaal geen maximaal € 1350,- te winnen is maar hooguit (als je alles goed hebt) € ± 250,- Bullshit dus, bedrog.
    Helaas ik heb van die wervings beloftes niets op papier staan (slim van Talpa). Bedrog is bedrog !
    260 km gereden, vrije middag genomen (beide) en vervolgens je nog genaaid voelen ook omdat we alleen maar kosten gemaakt hebben. Uit fatsoen zijn we blijven zitten om jullie pilot niet te verzieken, maar hier had echt wel iets tegenover mogen staan. Uiteindelijk staan jullie daar ook niet pro-deo.
    Als ieder dit van tevoren geweten hadden dan had jullie ‘pilot’ geen publiek gehad., dat weten jullie dondersgoed ! Dit is vooropgezet en dat is bedrog en niets anders dan bedrog !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>