Talpa wilde Robert ten Brink niet

Robert ten BrinkAls we de geruchten mogen geloven, is zo ongeveer half Hilversum vorig jaar benaderd door Talpa. Veel sterren zwichtten voor het geld of het avontuur, anderen zoals Matthijs van Nieuwkerk bedachten zich of weigerden. Maar in huize Ten Brink is de telefoon nooit gegaan, vertelt de coryfee in gesprek met Het Parool. En dat vond Robert niet leuk. "Het stak me wel dat hij niet belde toen hij begon en Talpa een hype was, hoewel ik op dat moment goed zat bij SBS."
"Ik ken al die mensen die achter de schermen bij Talpa werken. Het was alsof iedereen buiten ging voetballen en ik mocht niet meedoen." Maar het nare gevoel heeft inmiddels plaatsgemaakt voor tevredenheid. "Ik dank God achteraf op mijn blote knieën."

Zoals bekend is Ten Brink inmiddels overgestapt van SBS naar RTL. Daar presenteert hij Weekend Miljonairs en Klasgenoten. Later volgt nog Stationsstraat en zal hij onregelmatig te zien zijn bij RTL Boulevard en een grote Kerstshow, zo vertrouwt hij Het Parool toe.

Zie ook:
- ‘RTL wilde prinses Laurentien in Klasgenoten’
- Ten Brink haalt Klasgenoten uit de mottenballen
- Nog meer improvisatieshows bij RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>