Talpa gaat overleden sterren interviewen

BarbaraIn een uiterste poging om de kijkcijfers van Entertainment Live op te krikken, gaat Talpa vanaf volgende week overleden sterren interviewen. Op de website van het programma valt te lezen dat kijkers hun vragen aan Tupac, Lady Di, Aaliyah, Elvis, Freddy Mercury of Kurt Cobain kunnen stellen. Evert Santegoeds zal vervolgens via het medium en paragnost Barbara (foto) deze celebrities interviewen.

Geloof jij het? Ik niet. Wel dat Barbara zal aanschuiven, maar niet dat ze daadwerkelijk de sterren te spreken krijgt. Alsof zij hun hemelse rust laten verstoren voor een marginaal bekeken programma als Entertainment Live. Maarja, het valt natuurlijk onmogelijk te controleren.

Ik vind het een nogal zieke poging om de kijkcijfers op te krikken. Al moeten Evert, Oren en Sjimmy iets doen om meer kijkers te trekken. Anders zal volgende maand ongetwijfeld de stekker uit Entertainment Live worden getrokken.

Zie ook:
- Hier keek niemand naar: Entertainment Live
- Talpa’s Entertainment Live totaal veranderd
- RTL Boulevard is concurrrenten voorgebleven

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Talpa gaat overleden sterren interviewen

  1. laatst gezien

    Iemand het item laatst gezien waarin de overeenkomsten tussen P Diddy en Jan Smit werden gezocht? Zou die redecteur er nog werken?

      /   Reply  / 
  2. Sandra

    Een zieke acties om kijkcifers te treken! Ik denk dat er echt niet meer naar Entertemaint Live gaan kijken door zoiets, het is toch een showbizz programma geen char of Jomanda programma?

      /   Reply  / 
  3. ed

    Nix kan entertainment live meer redden, ook dit niet. Helaas Evert, Anouk, Oren en Sjimmy!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>