Talpa’s kookidolen

TopkokMen neme twee koks die hun sporen hebben verdiend en tien talentvolle amateurkoks. Giet dat in een competitiesausje, zet de camera erop en je hebt een potentieel tv-programma. Een soort Idols voor kooktalent. Talpa waagt de gok met Joop Braakhekke en Robert Kranenborg die de komende weken tien amateurkoks gaan kneden tot professionals. Ondertussen loopt Caroline Tensen ook in de keuken rond om het geheel sfeervol aan elkaar te praten. In vijf voorrondes
strijden per aflevering twee culinaire wannabees tegen elkaar. Per
halve finale ontmoeten drie potentiële topkoks elkaar in de strijd voor een
finaleplaats, waarin uiteindelijk de meest
getalenteerde keukenprins(es) tot Topkok van Nederland
wordt gekroond.

Klinkt als een leuk programma, al heb ik al vernomen dat Joop en Robert niet kritisch genoeg zijn. In zo’n programma hoop je natuurlijk op een soort Gordon Ramsay die overal gehakt van maakt, maar dat kunnen deze twee Nederlandse koks nog niet over hun hart verkrijgen.

Topkok, 21.30 uur, Talpa

Zie ook:
- Talpa shopt bij Albert Heijn
- Joop Braakhekke in de keuken van Talpa

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Talpa’s kookidolen

  1. Simon

    500.000 kijkers, minstens.

      /   Reply  / 
  2. Martijnjdd

    De sfeer van het programma oogt niet gezellig. De studio is te vol van licht. Ik zou gekozen hebben voor een wat gezelliger decor.
    Daarnaast vind ik het jammer dat het programma zo snel gaat. Je krijgt van het koken nu te weinig mee. Ze hadden beter wat uitgebreider bij het koken stil kunnen staan. Misschien zelfs wel die volle 20 minuten (in de saaie minuten kon dan die reportage van Joop worden vertoond). Met een terugtikkende klok in beeld wordt het geheel wat spannender. Dan gaat het alleen wel wat meer op 1000 seconden van de TROS lijken, alleen nu met amateurs.
    Dit programma zou in een 45 minuten versie wekelijks op de zondagavond beter tot z’n recht komen.

    18.00 uur Topkok
    18.50 uur Trekking Sponsorloterij
    19.00 uur De wedstrijden

      /   Reply  / 
  3. uh

    …..Je komt uit Gooische Vrouwen, ziet een flitsende topkok bumper, een gezellige leader (ik denk, ah ok, spannend) en dan…….kom je binnen in een saaie studio met een flauw applaus en dan een Tensen die nog doodser (zoveel rondes, bla bla bla) het programma uitlegt. Toen heb ik gezapt.
    Dat John niet woedend de boel de waarheid komt zeggen, ik zou het schandalig vinden. Het programma zal behoorlijk wat kosten en dan krijg je dit. Echt schande.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>