Geslepen messen voor Het Land van Maas & Geel

Het heeft even geduurd, maar vanavond is dan eindelijk de eerste aflevering te zien van Het Land van Maas & Geel, de nieuwe talkshow op de late avond van Talpa. Zo om me heen merk ik dat iedereen zijn oordeel al heeft klaarliggen zonder dat er ook maar een minuut van de talkshow op tv is geweest. Een greep uit het commentaar: een rare combinatie, Bridget onvakkundig of een rip-off van Barend & Van Dorp.
Wat kan ik er voor zinnigs over zeggen? Dat Geel & Maasland als duo niet de eerste keus was voor Talpa? Naar verluidt onderhandelde de zender namelijk eerst met Jort Kelder, die al met Bridget samenwerkte bij NSE. Hij bedankte voor de eer waarna de keuze viel op Cees Geel. Die moest op zijn beurt weer kennisquiz De Slimste aan zich voorbij laten gaan, omdat er anders te veel Cees op één avond zou zijn.

En over Bridget: ze zou zich ooit eens hebben laten ontvallen nooit kranten te lezen. Dat heeft haar de afgelopen weken achtervolgd, waardoor niemand haar nog als zwaargewicht ziet voor een talkshow. Volgens mij onterecht, want bij TMF en ook bij Big Brother kwijtte ze zich al behoorlijk van haar taak als gastvrouw en interviewer.

In De Wereld Draait Door gaf het duo afgelopen vrijdag aan anders te worden dan Barend & Van Dorp. Meer entertainment en ook vragen stellen vanuit een andere hoek. Want Barend en Van Dorp zijn journalisten, Maasland en Geel stellen vragen vanuit een eigen nieuwsgierigheid.

Of het wat gaat worden? Veel zal afhangen van de chemie tussen Bridget en Cees, dat kan ik nog niet beoordelen. Ja, bij De Wereld Draait Door kwam het nog niet heel bruisend over. Wie weet vanavond. Dan is in elk geval Mark Rutte te gast. In de komende uitzendingen overigens meer politici, want er wordt ondertussen nog gewoon campagne gevoerd.

Het land van Maas & Geel, 22.30 uur, Talpa

Zie ook:
- Maasland en Geel nog langer in de wacht
- Salaris Cees Geel bij Talpa geheim
- Bridget krijgt eindelijk haar verdieping bij Talpa

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Geslepen messen voor Het Land van Maas & Geel

  1. zuurtje

    Nou, ik verheug me er wel op, die Bridget lijkt me een slimme vrouw, ik heb niks meegekregen van slechte berichten over haar, maar ik lees dan ook geen grapevine-roddels.

    Cees Geel ken ik niet, maar lijkt me een sympathieke man.

      /   Reply  / 
  2. gerritje

    Volgens mij zou het wel een geinige combi moeten kunnen zijn, we zullen zien..

      /   Reply  / 
  3. KJ

    Kan Cees eigenlijk wel presenteren? Ik heb hem alleen een keer leuk zien zijn in de popquiz-a-gogo. Nou ja, anders spéélt hij gewoon dat hij presenteert, dan komt het wel goed :-)

      /   Reply  / 
  4. Eva

    Ik vond het super.

    Kijk morgen zeker weer.

      /   Reply  / 
  5. Peter

    Wat een tyfusshow! na 2 uitzendingen een echt kijkcijferkanon voor Talpa…. 164.000 :-D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>