Ontvoering en miss-verkiezing in Van Speijk

Wie vanavond geen trek heeft in gestuntel op het ijs kan altijd nog uitwijken naar Wie is de Mol?, Prison Break of natuurlijk Tien. Daar begint vanavond het tweede seizoen van politieserie Van Speijk. Eerder was deze serie op de zondagavond een behoorlijk succes. Geen verhalen die alleen zijn gestoeld op de vraag 'wie pleegde de misdaad' maar het dagelijks leven op een politiebureau. Uiteraard gedramatiseerd, maar daardoor realistischer dan veel collega-politieseries.

Het is nog altijd hoogseizoen voor crimeseries. Weliswaar kwam Baantjer recent tot een einde, de herhalingen hiervan scoren nog monsterlijk hoog. Grijpstra & De Gier zijn ook stille kijkcijferkanonnen en bij de Avro begon deze week het tweede seizoen van Spoorloos Verdwenen. En dan zijn er nog enkele politieseries in productie.

Op Tien vanavond meteen een extra lange aflevering van Van Speijk. Hierin de Miss Baarsjesverkiezing in de nachtclub naast het politiebureau en een ontvoeringszaak met een Albanees gezin. Waarvan de zoon zich meer bekommert om de verkiezing dan de ontvoering van zijn ouders.

Van Speijk, 20.30 uur, Tien

Zie ook:
- Onder de kerstboom: Waltz en Van Speijk
- Talpa bestelt tweede seizoen politieserie Van Speijk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ontvoering en miss-verkiezing in Van Speijk

  1. HermanS

    Grappig, Spoorloos heet het ook niet. Opsporing verdwenen?

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Die serie van de AVRO heet Spoorloos Verdwenen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>