Renate Verbaan gaat Daten in het Donker

Eén van de nieuwste Talpa-formats is Daten in het Donker. Hoewel, nieuw… ten tijde van de tv-zender Talpa konden we al kijken naar Blinde Liefde, dat eigenlijk exact hetzelfde is. Drie single mannen en drie single vrouwen nemen hun intrek in een huis. Elke sekse heeft een eigen vleugel, maar er is een gemeenschappelijke ruimte. Daar brandt alleen geen lichtje, daten op de tast dus.

Een datingexpert heeft drie keer een match bepaald op basis van de verschillende profielen. Grote vraag is natuurlijk: vinden deze mensen elkaar in de donkere kamer? En blijft de match intact als eenmaal het licht aan gaat? Gaat liefde verder dan uiterlijk?

In de donkere kamer leren de singles elkaar in het pikdonker beter kennen door slechts te luisteren, te voelen én te ruiken. De televisiekijker ziet ondertussen alles door de infrarood camera’s. Renate Verbaan is er telkens om de kandidaten op te vangen en om te peilen of er al een vlinder fladdert.

Daten in het Donker komt ook in Amerika op televisie. Op de MipTV was het format bovendien één van de prijsnummers van Talpa Content. Dit format zou wel eens in heel wat landen op televisie kunnen komen.

Daten in het Donker, 21.35 uur, RTL 5

Zie ook:
- Flinke expansie Talpa; wil John de Mol Endemol-succes herhalen?
- Tweede leven voor Blinde Liefde / Daten in het Donker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Renate Verbaan gaat Daten in het Donker

  1. Thies

    mag je ook daten met Renate?? :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>