John de Mol zet in op blondjes

De volgende tv-hit? John de Mol zet zijn geld in op een show met alleen maar blondjes. Het heet Pretty Smart en komt uit de koker van Talpa Content. Heel veel is er over Pretty Smart niet bekend, behalve dat er 'stomme blondjes' aan meedoen en dat het 'echt heel grappig' is. Althans, dat vertelt John de Mol in een interview aan The Financial Times. Daarin heeft hij ook wel een verklaring voor het uitblijven van groot succes voor De Gouden Kooi.

Want, zo schrijft The Times, De Gouden Kooi had niet de impact van bijvoorbeeld Big Brother, eveneens ontsproten uit het brein van John de Mol. "Dat komt doordat tv-zenders succesvolle formats helemaal uitmelken of allerlei kopieën brengen. Daardoor is de kijker sneller uitgekeken op dergelijke programma's."

Maar goed, Pretty Smart dus, een spelshow met allemaal blondjes. Waar hebben we dat eerder gezien. Bij Eyeworks met Beat the Blondes? Alleen zijn de blonde dames daar aanwezig om het vooroordeel te ontkrachten, namelijk dat ze best wel over herseninhoud beschikken. Ik ben benieuwd waarmee John de Mol op de proppen komt.

Zie ook:
- Geen vakantie voor John de Mol door Talpa Creative
- Hot Abroad: Beat the Blondes

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “John de Mol zet in op blondjes

  1. Wiihoe

    Patty Brard?

    xD

      /   Reply  / 
  2. Tim20

    Die man weet van gekkigheid niet meer wat ie moet doen blijkbaar. -_-

      /   Reply  / 
  3. leo

    Wat een ongelooflijk dief is die Mol.
    eyeworks pakt m helemaal aan als hij ook maar in de buurt komt van Beat The Blondes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>