Kijkcijfers zondag: Zomergasten stevig van start

Het 23ste seizoen van Zomergasten is van start gegaan met 837 duizend kijkers. Dat is nu al meer dan de best bekeken Zomergasten van afgelopen jaar, toen Jaap van Zweden de reeks afsloot met 700 duizend kijkers. De laatste Zomergasten is doorgaans de best bekeken uit een serie. Gisteren mocht Jan Marijnissen zijn tv-fragmenten aan elkaar praten terwijl Jelle Brandt Corstius zijn presentatiedebuut beleefde. Gisteren is ook de Tour de France goed bekeken.

De slotetappe zelf is door gemiddeld 1 miljoen kijkers gezien, volgens cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De huldiging en de nabeschouwing trokken 1,4 en 1,5 miljoen kijkers.

Nederland 1 was verder de grote winnaar deze zondag. Hello Goodbye trok ‘s avonds vroeg al 915 duizend kijkers. Praatjesmakers deed het met 900 duizend kijkers terwijl een herhaling van Villa Felderhof nog goed was voor 788 duizend kijkers. Blik op de Weg scoorde 793 duizend kijkers. Het SBS-equivalent Wegmisbruikers kwam uit op 731 duizend kijkers.

Nederland 3 deed het goed met De Beste Zangers van Nederland, waar gisteren 618 duizend mensen naar keken. XXS met Yvon Jaspers trok nog eens 595 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Tros Stedenspel blijft scoren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: Zomergasten stevig van start

  1. Casper

    Je vergeet de kijkcijfers van vrijdag!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>