Talpa werkt aan dramaserie Achter het Raam

Niet alleen komt Talpa Fictie met de RTL-dramaserie Divorce, in Laren wordt ook gewerkt aan een tv-serie bij het boek Achter het Raam op de Wallen van Patricia Perquin. Talpa heft de rechten hiervoor gekocht, meldt het AD. Het boek vertelt het verhaal van een vrouw die zich door schulden (opgebouwd door te uitbundig te leven) genoodzaakt ziet in de prostitutie te gaan werken. Een tip van een vriendin, die in eerste instantie resoluut wordt afgewezen, waarna de hoofdpersoon drie weken later toch op de Amsterdamse Wallen staat.

Talpa benadrukt in de krant dat een en ander nog in een vroeg stadium verkeert. Er is geen cast bekend, evenmin als een tv-zender of uitzenddatum. Perquin is evengoed verheugd: “Ik ben ontzettend blij dat zulke professionals als John en Linda de Mol, maar ook zeker Will Koopman (foto) dit project zagen zitten. Ik weet zeker dat ze er iets moois van gaan maken.”

Zie ook:
- RTL laat Chantal Janzen acteren in dramaserie Divorced

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Talpa werkt aan dramaserie Achter het Raam

  1. Cees

    Lijkt me een top serie !!!

      /   Reply  / 
      1. Cees

        hahahaDie Greet,
        A) als homo zijnde hoef ik daar niet naar binnen te kijken en B) woon in Amsterdam dus weet toch wel hoe het er aan toe gaat ;)

          /   Reply  / 
  2. Tom

    Dit lijkt mij dus echt een regelrechte kopie van ‘The Client List’ dat vorige week in Amerika in premiere is gegaan…

      /   Reply  / 
    1. Cees

      En was dat wat ?

        /   Reply  / 
      1. Tom

        Gaat wel. Is voornamelijk te pruimen doordat de hoofdrolspeelster in die serie (Jennifer Love-Hewitt van Ghost Whisperer) de rol enigszins goed speelt. Is wel een tikkeltje onrealistisch aangezien iedere klant eruit ziet als een top model…

          /   Reply  / 
  3. John Doe

    Linda in de hoofdrol?

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Als ik zelf nu zou denken wie er in moeten spelen denk ik meteen aan Victoria Koblenko, speelde al eens een hoer in Van Spijek, ze kan dan een overdreven buitenlandse prostituee spelen.
    Katja Schuurman de ordinaire
    Nicolette van Dam, door een loverboy ofzo, in iedergeval gedwongen en nieuw in het wereldje.

    Die man die nu een hoofdrol speelt in divorced, met die krullen vind ik echt zo vieze hoereloper typen

      /   Reply  / 
  5. Patricia P

    Heel leuk voor deze dame maar zou het toffer vinden als zij gewoon haar eigen naam noemt in dat boek en serie, nu gebruik ze een naam die 1 persoon in Nederland draagt namelijk ik zelf.. Heb er last van!!!!!!

      /   Reply  / 
  6. Pingback: ‘Susan Visser in dramaserie Achter het Raam’ | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>