The Voice verslaat gedoodverfde favoriet bij Emmy’s

The Voice heeft vannacht een Emmy Award gewonnen. In de categorie Outstanding Reality-Competition Program versloeg de talentenjacht The Amazing Race, dat de afgelopen acht jaar met de Emmy in deze categorie er vandoorging. Ook dit jaar gingen velen er van uit dat The Amazing Race weer zou winnen – niet dus.

The Voice en The Amazing Race hadden ooh Dancing with the Stars, Project Runway, So You Think You Can Dance en Top Chef als competitive.

De Emmy’s zijn de belangrijkste tv-prijs van Amerika, welke overigens vooral aan dramaseries worden toegekend. Voor reality-programma’s worden mondjesmaat wel steeds meer categorieën toegevoegd.

The Voice was in totaal 9 keer genomineerd, veelal in minder belangrijke prijzen als ‘beste licht’ of ‘beste decor’. De categorie Outstanding Reality-Competition Program was dè categorie waar het om ging. Producent John de Mol was zelf aanwezig bij het feestje, zoals ook op een foto van persbureau AP is te zien.

Bekijk de speech van The Voice:

Zie ook:
- Vierde reeks The Voice kent topstart in Amerika
- The Voice verslaat X Factor in Verenigde Staten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>