Beat the Best krijgt vervolg in Frankrijk

Beat the Best is in Nederland niet echt een succes gebleken. De talentenjacht waarin naar het beste van het beste talent wereldwijd wordt gezocht, was vorig jaar zomer op RTL 4 te zien en trok om en nabij de miljoen kijkers. Dat was niet genoeg voor een vervolg. Beat the Best is ook in Frankrijk uitgezonden en daar sloeg het wel aan. De zender TF1 heeft in elk geval een tweede seizoen besteld, meldt vakblad C21Media.

Beat the Best is één van de formats die Talpa onder de aandacht brengt op de Mipcom komende week. Daar worden ook De Man met de Hamer, Beter dan het Origineel en Buddy for Hire tentoongesteld.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Beat the Best krijgt vervolg in Frankrijk

 1. Nick

  Dan zou ik eerder Divorce proberen te verkopen.. Overigens denk ik dat ze in ieder geval in de US niet snel meer een serie uit NL zullen kopen na de flops van Penoza en Overspel.

    /   Reply  / 
 2. k:Alex

  Komt omdat onze series te realistisch zijn, waardoor redelijk voorspelbaar.

  Als Amerikanen iets haten in drama series is voorspelbaarheid, dat zie je wel aan CSI wat extreem onrealistisch is maar wel extreem goed (heeft) gescoord.

    /   Reply  / 
 3. Calvin

  Ik vind Penoza een geweldige serie, maar het is inderdaad niks voor Amerika.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>