Dit keer wel veel kijkers voor John van den Heuvel?

Bureau Misdaad op RTL 5 was niet echt een succes. In ieder geval trok het programma te weinig kijkers om terug te keren. Erg slim van de Tros om dan één van 's lands bekendste crime-journalisten aan te trekken voor een misdaadprogramma. De dinsdagavond op Nederland 1 moet immers gevuld worden met dergelijke titels. En gezien de ijzersterke programmering van dat net kan het haast niet anders dan dat Bureau van den Heuvel (de titel Bureau Misdaad mocht niet meeverhuizen) een groot kijkcijfersucces wordt.

Want John van den Heuvel zit gesandwicht tussen Blik op de Weg en Opsporing Verzocht, beide programma's waar een miljoenenpubliek op afstemt.

In eerste instantie zijn er zes afleveringen bestelt. Tot op heden geniet John nog niet de lugubere gratis promotie die hij een jaar eerder kreeg (twee liquidaties in het criminele circuit) maar daar staat tegenover dat hij een toertje maakte langs media als Life & Cooking en De Telegraaf.

In de eerste uitzending gaat hij dieper in op de moord op de 2-jarige Rachael. Hiervoor is de moeder opgepakt, maar echt gevangen zit ze niet, zo toont de verborgen camera van Bureau van den Heuvel aan.

Bureau van den Heuvel, 21.05 uur, Tros (Nederland 1)

Zie ook:
- Tros trekt John van den Heuvel aan
- Bureau Misdaad uitgesteld; 'Nog te weinig elementen Peter R de Vries'

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit keer wel veel kijkers voor John van den Heuvel?

  1. Roger

    Ik kijk graag naar het programma van John!helemaal top!
    Vindt wel dat ze Willem H inderdaad afschilderen als een beest. Volgens de media wilde hij zijn eigen zus omleggen??? Nee sorry, dat doen ze in Iran misschien maar een amsterdamse boef uit de kinkerstraat legt z’n eigen zus niet om.. De man wordt vastgehouden terwijl er onvoldoende bewijs is, de getuiges die er waren zijn dood.
    Ik steun Willem, en bovendien ben ik trots op onze Oer-Hollandse godfather.
    Wat is a’dam zonder Willem holleeder?

    John bedankt voor de heerlijke uitzending!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>