Voorlopig laatste aflevering succesvol Flikken Maastricht

Aan al het goeds komt een einde, zo ook aan Flikken Maastricht. Het afgelopen halfjaar heeft de Tros seizoen 3 en 4 van de politieserie er doorheen gejaagd en de omroep mag tevreden zijn. Naar het einde toe liepen de kijkcijfers alleen maar op, tot zo’n 1,7 miljoen in de afgelopen weken. Terwijl X Factor op RTL 4 toch echt geen misselijke concurrent was. Een mooi (en broodnodig) succes ook voor Nederland 1, dat nu een waardige opvolger moet vinden totdat het vijfde seizoen van Flikken Maastricht begint.

In de laatste aflevering vanavond: Wolfs zit in de gevangenis, op beschuldiging van moord en verkrachting. Eva en Daan kunnen niet geloven dat Wolfs zover gegaan is. Maar het opgedoken geld uit de plofkoffer brengt Eva toch aan het twijfelen. Wat weten ze nu eigenlijk van Wolfs? Als Eva hem in de gevangenis bezoekt vraagt Wolfs haar hem te vertrouwen.

Hij heeft inderdaad ruzie gemaakt met het vriendje van Loretta, maar hij heeft hem niet vermoord. Er is volgens hem, een getuige die gezien heeft dat de jongen niets mankeerde toen Wolfs wegging. Die getuige kan de rijksrecherche echter niet vinden.

Eva en Marion proberen het dan zelf, en weten de man uiteindelijk te vinden. Wolfs komt vrij, maar blijft geschorst, en volgens Hoeben is hij niet bij het Maastrichtse korps te handhaven. De vraag is wie de jongen dan wel heeft vermoord en dat in Wolfs schoenen probeerde te schuiven? Of heeft Wolfs toch iets te verbergen?

Flikken Maastricht, 20.30 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- Tros bestelt vijfde serie Flikken Maastricht
- Kijkcijfers vrijdag: X Factor wint kijkers, Flikken blijft 1
- Kijkcijfers vrijdag: Flikken Maastricht verslaat X Factor
- Thomas Acda nieuw in Flikken Maastricht

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Voorlopig laatste aflevering succesvol Flikken Maastricht

  1. Tino

    Wat staat er volgende week dan op dit tijdslot?

      /   Reply  / 
  2. me

    ze gaan seizoen 1 herhalen

      /   Reply  / 
  3. aj

    Goed bezig daar! Ook in de zomer seizoen 1 herhalen want veel hebben die nog niet gezien en dan in september er weer een 24 afleveringen seizoen erin gooien, natuurlijk wel met kerst een break zodat er genoeg tijd is tussen september en mei.

      /   Reply  / 
  4. Dario

    Die herhalingen kun je wel gokken, de Tros is sowieso al de omroep van de herhalingen, tussen koninginnedag en eind september hebben ze nagenoeg geen nieuwe programma’s ze zullen ook wel weer met Schone Schijn beginnen. Ik vraag me af wie daar nog op zit te wachten.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Kijkcijfers vrijdag: Flikken sluit in stijl af, X Factor levert in | Zappen

  6. G.M Oude Wesselink

    Wat is dit ??Had niet in de gaten dat ik vorige week naar de laatste aflevering zat te kijken!

    En mijn man maar zeggen”"Ja ,Hij (Wolfs) is nu dood en de serie is nu afgelopen!Want als ze met herhalingen gaan beginnen…..
    Maar gelukkig komt er een nieuwe serie ,serie5 .Ben fan van het 1e uur rn jullie moeten alleen MEER reclame maken.
    EN ofHERHALINGEN NU ZO GOED ZIJN ???IDON’T NO
    Ger

      /   Reply  / 
  7. Steven Looije

    Wat een fantastische serie was dit!

      /   Reply  / 
  8. Nanon

    Hoi, maar ik begrijp er helemaal niets van…. ik zit naar een aflevering te kijken die heel spannend afloopt (gaat Wolfs dood of niet), en dan krijg ik vanaf een week later herhalingen te zien vanaf het moment dat Wolfs in Maastricht komt werken…… eh….. wat nu seizoen 4 ? Er waren toch al herhalingen ?
    Kan iemand mij vertellen hoe het in elkaar zit ?

      /   Reply  / 
  9. jjj

    eerst komen de herhalingen en dat stopt een tijdje en dan gaat het veder vanavond en dan komt seizoen 5 ( na de herhalingen ) :)

      /   Reply  / 
  10. gaatjeniksaan

    heey mensen ik heb super goed nieuws! ik zie dat jullie nog niet helemaal op de hoogte zijn!!!XD om het ff allemaal op een rijtje te zetten:
    1.wolfs is NIET DOOD.
    2.seizoen 5 start 7 januari 2011
    3.het is 100% zeker dat ze nu ook een seizoen 6 gaan maken!!!
    4.het is nog niet zeker maar er komt waarschijnlijk ook een film van flikken maastricht van anderhalf uur!
    5.meer info? kijk op http://www.tros.nl/flikkenmaastricht of op http://www.victorreinier.nl

    groetjes van gaatjeniksaan

      /   Reply  / 
  11. isa

    echt hoor wat ik begrijp het niet maar gaan ze nou stoppen?
    nee toch. dat zou echt balen zijn:p maar ik en mijn klasgenootjes spelen altijd flikken maaastricht en dan zou het niet moeten stoppen want dan kunnen wij niet meer verder spelen en heb je nog tips voor ons graag dan reactie(l)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>