Nieuwe soap Jan Smit verhuist naar zondagavond NL3

De nieuwe real life soap van Jan Smit zit er nu echt aan te komen. De realityserie is eind vorig jaar al aangekondigd maar is vanaf 2 september te zien op Nederland 1. En wat blijkt? Jan verhuist van de vrijdagavond van Nederland 1 naar de zondagavond van Nederland 3. De Volendammer krijgt het zwaar, want Gewoon Jan (voorheen: Gewoon Jan Smit) moet het opnemen tegen de ijzersterke zondag van Nederland 1 met Boer Zoekt Vrouw en Eén Tegen 100.

Toen Jan de soap aankondigde, zouden de camera’s hem nog volgen bij een groot buitenlandavontuur. Jan was bezig om zijn liedjes ook in het Engels en Duits op te nemen, voor de internationale markt. Dat plan lijkt te zijn gestrand, getuige de programma-omschrijving door de Tros. De soap is nu vooral een opmaat naar jubileumconcerten, aangezien Jan 15 jaar in het vak zit.

De omroep meldt: “In oktober staan een aantal jubileumconcerten gepland en de weg daarnaartoe wordt gevolgd in de realitysoap Gewoon Jan. Zo zijn de voorbereidingen te zien van de gastoptredens van Gerard Joling, Nick & Simon en Yes-R. Daarnaast wordt Jan gevolgd tijdens de filmopnames van Het Bombardement waarin hij de hoofdrol speelt. Verder is Jan bezig met zijn nieuwe album Vrienden, gaat hij naar de Olympische Spelen om op te treden. En tussendoor heeft hij nog zijn ‘gewone’ optredens.”

Zie ook:
- Engelstalig avontuur Jan Smit in nieuwe real life soap
- Tros geeft ook Ali B eigen real-life soap

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe soap Jan Smit verhuist naar zondagavond NL3

  1. Anno

    @ Herman:

    In de dagschema’s van september staat Gewoon Jan inderdaad geprogrammeerd op zondag om 22.20 uur, maar niet op Nederland 1 maar op Nederland 3. Na Boer Zoekt Vrouw en Eén tegen 100 komen op Nederland 1 Studio Voetbal en ZO: Raymann. Is dit gewijzigd en nog niet verwerkt in de schema’s of geeft de Tros verkeerde informatie?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jan Smit met vrouw Liza in nieuwe soap Gewoon Jan | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>