Jan Smit met vrouw Liza in nieuwe soap Gewoon Jan

Lange tijd heeft Jan Smit de camera’s in het dagelijks geweerd. De Volendammer was even helemaal klaar met het gekoekeloer in zijn bestaan. Maar de laatste tijd ging het toch weer kriebelen. Zo’n eigen soap is ook wel weer een mooi document voor later. En dus mocht de Tros een nieuwe soap maken.

Gewoon Jan is vanavond te zien op Nederland 3 en toont de artiest Jan Smit op weg naar een nieuw album (Vrienden), een concertreeks en een film: Het Bombardement. Daarbij komt ook zijn vrouw Liza in beeld, die tot nu toe niet erg happig leek op publiciteit.

In de eerste aflevering reist Jan af naar Boedapest voor filmopnames. Na maanden van training is het tijd om te laten zien of hij zich staande kan houden in de boksring. Naast de filmopnames gaat ook de muzikale carrière van Jan gewoon door. Met collega en vriend Gerard Joling vertrekt hij naar Londen voor de opnames van hun single Echte Vrienden.

Voor zijn vrouw Liza is dit de uitgelezen mogelijkheid om het aangename met het nuttige te verenigen. Samen met Monique Smit reist zij mee om tijd door te brengen met Jan, maar ook om eens flink te gaan shoppen in Londen.

Gewoon Jan, 22.15 uur, Tros (NL3)

Zie ook:
- Nieuwe soap Jan Smit verhuist naar zondagavond NL3
- Engelstalig avontuur Jan Smit in nieuwe real life soap
- Tros geeft ook Ali B eigen real-life soap

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Smit met vrouw Liza in nieuwe soap Gewoon Jan

  1. Tim20 MJ

    Wie redt ons van de TROS en Jan Smit? :(

      /   Reply  / 
  2. Willeke

    Ik hou het vanavond bij Vermist ;) Ben wel zaterdag bij optreden van Jan smit geweest.. ach hij deed het wel leuk hoor. Maar daar hou ik het wel bij ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>