Kees Tol tekent jaarcontract bij SBS 6

imagesSBS 6 heeft weer een nieuwe presentator binnengehaald. Patty Brard maakte op de najaarspresentatie al bekend een 2-jarig exclusief contract te hebben getekend, ook Kees Tol heeft voor een jaar getekend bij SBS 6. Kees gaat voor de zender in elk geval aan de slag bij het nieuwe middagprogramma Show Vandaag, SBS Shownieuws en Verliefd op Ibiza. Mogelijk komt daar nog een eigen programma bij.

“Mijn contract bij de Tros liep vorig jaar mei al af. Kort daarna werd ik gebeld door de hoofdredacteur van SBS Shownieuws, of ik daar deskundige wilde worden. Er ging dus één deur dicht en aan de andere kant ging er één open. En weer veel later volgt dit contract. Daar ben ik heel blij mee”, vertelt Kees aan deze blog.

De Volendammer vindt het fijn dat SBS 6 nu in hem investeert. “Ze steken tijd en vertrouwen in mij. Ik zou er niet gek van opkijken als ik over vijf jaar nog steeds hier zit. Ik denk dat SBS wel goed bij me past, ze zijn volks en Hollands. Dat straal ik volgens mij ook wel uit. Hopelijk komt er een amusementsprogramma op mijn pad. Ik zie mezelf wel in dat genre; vrolijkheid, gezelligheid, lachen met mensen en enthousiasmeren. Niet te moeilijk.”

Kees heeft in zijn contract laten opnemen dat hij ook nog klussen bij de Tros mag doen. “Als we volgende zomer bijvoorbeeld nog een De Zomer Voorbij zouden opnemen, of als Nick & Simon weer een reis-soap maken. Maar SBS 6 is nu my number one.”

Dat zijn muziekvrienden niet bij SBS 6 zitten, vindt Kees stiekem wel lekker. “Ik vind het juist wel fijn dat ik los ben van de Volendamse vriendjes. Ja, ik ben via Jan Smit de buis opgekomen, daar schaam ik me niet voor. Ik ben hem enorm dankbaar, maar op een gegeven moment laat hij mijn hand wel los. Dan moet je het op eigen kracht doen.

Zie ook:
- Kees Tol setje met Geza Weisz in Verliefd op Ibiza
- Kees Tol hoopt op amusement of dramaserie
- Kees Tol en Isa Hoes in Ranking the Stars 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>