Paul de Leeuws Eurovisie-zwanenzang

Paul de LeeuwPaul de Leeuw houdt het voor gezien voor dit tv-seizoen. Afgelopen week gaf de presentator aan toch wel erg uit te zien naar vakantie, nu hij de afgelopen twee maanden zowel Pauls Punt als Mooi! Weer de Leeuw presenteerde. Maar zijn tijdelijke vertrek zal niet zonder slag of stoot voorbijgaan; vanavond pakt hij uit met een dubbele aflevering van zijn wekelijkse programma, die geheel in het teken staat van – hoe kan het ook anders – het Eurovisie Songfestival.
De meiden van Treble krijgen een ‘heldenonthaal’ en er zullen ongetwijfeld oud-deelnemers van het liedjesevenement langskomen. Bovendien is Paul de Leeuw dit keer verkoren tot het uitdelen van de punten tijdens het Songfestival zelf. Dat betekent dat zijn vrolijke kop in meer dan 100 miljoen huiskamers te zien zal zijn.

Ik ben wel benieuwd hoe dat gaat. De presentatoren doen doorgaans de grootst mogelijke moeite om de schakeling naar elk land zo kort mogelijk te houden, en obligate bedankjes te vermijden. Het valt te verwachten dat Paul een jolijte opmerking zal (proberen te) maken. Maar wordt dit in Europa ook zo opgevat, of zullen we alleen in Nederland dubbel liggen van het lachen?

Na het Songfestival keert De Leeuw terug op Nederland 3 om zijn programma af te maken. Jammer dat ik geen kaartjes heb voor de show deze week, moet helemaal fantastisch worden!

Mooi Weer de Leeuw, 20.05 uur, Vara
Vervolg om 0.05 uur, Vara

Zie ook:
- Paul de Leeuw geeft Treble zaterdag heldenonthaal
- Duimen voor Scandinavië zaterdag
- Paul de Leeuw tot mei 2008 bij de Vara
- Nlpop: Duet Paul en Raffaëla op single

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>