Carlo Boszhard haalt gram bij De Wereld Draait Door

Vroeger waren programmamakers altijd bang dat hun bloopers nog eens werden uitvergroot in Kopspijkers. Tegenwoordig recycelt De Wereld Draait Door deze beelden, tot ongenoegen van Carlo Boszhard. Hij werd afgelopen week te kakken gezet met een fragment uit de Staatsloterijshow. In het fragment was te zien hoe de kandidate trots vertelde van een dochter te zijn bevallen, waarop Boszhard vraagt of het een jongetje of meisje is geworden. Boos belde Carlo met het Vara-programma.

En gisteren was in DWDD te zien hoe ze bij Boszhard excuses kwamen aanbieden. Want volgens Carlo is het fragment niet waarheidsgetrouw. "Als je een fout maakt, is dat stom. Maar jullie manipuleerden dat, daar heb ik wel een nacht slecht van geslapen", bekende hij. Wat wil het geval? Tussen het verhaal van de bekentenis en de vraag van Carlo zat nog een gesprekje. Carlo onthield vervolgens alleen de bevalling en niet het geslacht, waarop hij de vraag stelde. "Maar door het zo te knippen kom ik veel stommer over." Afijn, excuses geaccepteerd, zand erover. En misschien zondag nog een terugblikje in Life & Cooking.

Zie ook:
- Wat richt De Wereld Draait Door op nieuwe tijd aan?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Carlo Boszhard haalt gram bij De Wereld Draait Door

  1. Martijnjdd

    Het gebeurt / gebeurde wel vaker bij DWDD en destijds ook Kopspijkers dat fragmenten deels uit hun verband werden gerukt, waardoor het grappig moest worden.

      /   Reply  / 
  2. chiel

    Een beetje een triest stukje was dat met carlo… Stel je niet zo aan!

      /   Reply  / 
  3. jordy van Eijndhoven

    Ja, net zoals toen met een stukje, was bij Kopspijkers, lieten ze een stuk zien van het journaal, ging over varkens, lieten ze prompt een fot van Mohammed B zien, terwijl je zag dat het hartstikke nep was.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>