Rijdende Rechter lost geschil streaker en Paul de Leeuw op

De hele week heeft de inbreuk van de Vegan Streaker bij Mooi! Weer de Leeuw nagesudderd. Peter Janssen – da's de echte naam van de idioot die vorige week in het programma van Paul inbrak (filmpje) – eist excuses van de programmamaker en dreigt met een gang naar de rechter. Paul de Leeuw heeft zich de hele week onthouden van commentaar, maar slaat vanavond op ludieke wijze toe. Meester Frank Visser, beter bekend als de Rijdende Rechter, oordeelt vanavond in de zaak Vegan Streaker versus Paul de Leeuw.

Het is Paul de Leeuw ten voeten uit om met zo'n actie te komen. Ben overigens wel benieuwd of de rechter vanavond echt in functie is en dus een bindend oordeel velt, of meer voor de lol meedoet aan de stunt. En nog spannender: wie wordt er in het gelijk gesteld? Als je het mij vraagt, heeft Paul de Leeuw de sterkste zaak. Maar ik heb daar niet voor gestudeerd.

Mooi! Weer de Leeuw, 20.25 uur, Vara

Zie ook:
- Gay.blog.nl: Paul de Leeuw en het verongelijkte frutje
- De Vegan Streaker is niet goed snik(kel)
- Paul de Leeuw zet streaker voor lul (filmpje)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Rijdende Rechter lost geschil streaker en Paul de Leeuw op

  1. el-g

    als je Gerard Spong in DWDD mag geloven is Paul inderdaad erg sterk in zijn zaak!

      /   Reply  / 
  2. roelof

    als die streaker echt zo boos was, had hij ook vanavond niet weer bij paul moeten gaan zitten, het is gewoon aandacht vragen van hem, welvoor een goede zak, maar op een zielige manier

      /   Reply  / 
  3. Mirella

    Wat een vieze vent is die Paul de Leeuw toch. Geen enkel respect voor anderen, als hij maar aan zijn trekken komt. Of over de ruggen van anderen lollig kan doen. Gatverdamme.

      /   Reply  / 
  4. Jan Willem

    Nou, Paul heeft gelijk gekregen. En terecht.
    @Mirella: Humor is altijd ten koste van anderen, dat kan ook niet anders. Als je daar gaat zitten, dan weet je dat. Ik bedoel: heb je weleens nagedacht over de stompzinnige egoïstische wensen waar sommigen mee aan durven komen? Die moet je toch ook een beetje opschudden. Daar zitten mensen met het IQ van een nasischijf, die hebben gewoon een soort masochisme om aangepakt worden. En dan lachen ze ook nog. bAls het echt serieus is, is Paul ook serieus. Precies zoals het moet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>