Linda en Paul: de geboorte van een nieuw tv-duo?

Morgenochtend zullen Linda de Mol en Paul de Leeuw een ontbijtshow maken volgens Amerikaans recept. Het is zo ongeveer de afsluiter van de Mooi! Weer de Leeuw marathon. En dan heb je gewoon de twee grootste televisiemakers van Nederland in één decor. Dat moet bijna wel goede televisie worden. Niet onbelangrijk: de twee roepen al jaren dat ze samen eens wat willen doen. De geboorte van een nieuw tv-duo?

Het is allemaal hoog speculatief natuurlijk. Paul de Leeuw lijkt verknocht aan de Vara en Linda de Mol zit prima bij RTL. Al zal de navelstreng niet zo strak zitten als bij Talpa, het bedrijf van haar broer John de Mol. Trouwens: bij de Tros zat Linda ook heerlijk op haar plaats, maar daar bleek ze toch redelijk eenvoudig te kunnen vertrekken. Oftewel: een transfer van RTL naar de Vara zou niet ondenkbaar zijn. Al zie ik Gooische Vrouwen dan weer niet zo snel bij de Vara gemaakt worden.

Zelf ben ik in elk geval heel erg benieuwd naar deze ontbijtshow. We kennen allemaal Goedemorgen Nederland, maar de gezelligheid druipt daar niet van af. En ik voel nooit de drang om ‘s ochtends vroeg in te schakelen, wat ik bij een goede ontbijtshow wel zou kunnen hebben.

Nu maar hopen dat ik het wakker houd tot een uur of 7.

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Linda en Paul: de geboorte van een nieuw tv-duo?

  1. ramon

    Nou de geboorte? Jaren geleden hebben ze zowiezo al het Nationaal Songfestival gepresenteerd. En vergeet niet, Paul is gevraagd door John de M ooit maar bleef en blijft trouw aan de VARA. Maar ik zie er ook naar uit om dit bijzondere duo samen te zien!

      /   Reply  / 
  2. Mart

    He Herman, leuk zeg kom je ook al op radio 538 :D

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Is dit nu wel live dan?

      /   Reply  / 
    1. Jeffrey

      Jazeker, dit is wel live ;)

        /   Reply  / 
  4. Tim

    Of bekijk het andersom. Paul de Leeuw naar RTL? Theoretisch kan het. Paul heeft wel eens aangegeven het niet altijd eens te zijn met de NPO en gedreigt ‘weg te willen’. In de praktijk zal dit denk ik toch niet zo snel gebeuren. Maar zeg nooit nooit.

      /   Reply  / 
  5. Jeffrey

    Als rtl paul en matthijs binnenhalen, hebben ze denk ik echt de beste presentatoren van Nederland!
    En als rtl linda verliest is het denk een ‘ramp’ voor rtl!

      /   Reply  / 
  6. Mark

    Voor mij zijn het de koning en koningin van de televisie!

      /   Reply  / 
  7. bart

    ik heb wel eens eerder paul en linda samen gezien en toen ging het wel aardig tot goed. nu was het gewoon irritant, linda kon had mond niet houden en bleef maar door de gasten heen praten en vragen herhalen, erg jammer.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Paul en Linda willen vervolg op ontbijtshow | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>