Paul en Linda willen vervolg op ontbijtshow

Het was te verwachten: Paul de Leeuw en Linda de Mol willen graag doorpakken met hun ontbijtshow. De samenwerking was een experiment tijdens de marathon van Mooi! Weer de Leeuw en het is beide partijen extreem goed bevallen, zoals we op voorhand al verwachtten. “We wilden dit al heel lang en wat ons betreft gaan we samen een programma maken, maar dat ligt wat moeilijk omdat zij bij RTL 4 zit en ik bij de Vara”, legt Paul uit bij Edwin Evers.

“Maar wat mij betreft was de ontbijtshow een van de hoogtepunten van mijn marathonuitzending. We spatten van het scherm af werd mij verteld.”

En dat deden ze inderdaad, de ontbijtshow was ook voor mij één van de hoogtepunten van de hele marathon. Volgens Stichting Kijkonderzoek hebben zo’n 700 duizend mensen dat onderdeel bekeken, extreem veel voor het vroege tijdstip.

Grote vraag is natuurlijk hoe er nu een vervolg wordt gegeven aan deze samenwerking. Paul de Leeuw heeft al zo ongeveer voor elke publieke omroep gewerkt, daar mag hij aan worden uitgeleend. Maar een commerciële partij is toch anders. En RTL wil vast niet dat Linda structureel een uitstapje maakt naar het publieke nest. Misschien eens per jaar een soort Koffietijd-achtig gebeuren?

Zie ook:
- Linda en Paul: de geboorte van een nieuw tv-duo?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Paul en Linda willen vervolg op ontbijtshow

  1. michel

    Linda de Mol en Beau van erven dorens naar de po wat mij betreft! Dan neemt zei Miljoenenjacht, Gooische vrouwen en Hou van Holland mee en hij Het zesde zintuig. Zei bij Tros, Avro of Ncrv. Hij bij Avro of Vara. Klaar! En Paul die is er al dus.

      /   Reply  / 
    1. maurice

      ze laten Linda echt niet gaan hoor!.
      en zeker niet met ik hou van holland.

        /   Reply  / 
    2. Paul

      Hahahahahaahahahahaha! Ik zou bijna denken dat je ‘t meende.

        /   Reply  / 
  2. Tjeerd

    Liever geen van beide meer. Ze zijn allebei vreselijk overrated

      /   Reply  / 
  3. gorr

    Laat Paul maar naar RTL gaan! Goede aanwinst! En zo’n ontbijtshow met Linda n Paul is zeker een gode aanwinst voor de ocend op RTL

      /   Reply  / 
  4. bart

    van de hele marathon was het deel met linda wel zo’n beetje het slechtste, ze hebben nog flink wat werk te doen om daar een goedlopend programma van te maken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>