Jury en publiek unaniem bij TV Moment van het Jaar

De hele verkiezing van het TV Moment van het Jaar heeft voor heel wat beroering gezorgd. Iedereen leek er van uit te gaan dat Peter R. de Vries zou winnen. Toen dat gisteravond niet gebeurde, lieten velen zich op internet hier negatief over uit. In het AD valt nu te lezen dat de jury, die de rangorde van de drie populairste video’s uiteindelijk bepaalde, unaniem was met het publiek. Oftewel: het fragment waarin Yta gebiedt Paul de Leeuw in een koets plaats te nemen, was ook de publiekslieveling.
Toch wonderlijk dat er dan zoveel consternatie ontstaat over deze schijnbaar terechte uitslag. Eén ding is zeker: die hele verkiezing van het TV Moment heeft zich in een jaar tijd op weten te werken tot een blijvertje. Als zoveel mensen zich er mee bezig houden, lijkt de hele verkiezing me niet meer dan gerechtvaardigd.

Zie ook:
- Anticlimax bij TV Moment van het Jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jury en publiek unaniem bij TV Moment van het Jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>