Het laatste seizoen Mooi! Weer de Leeuw?

Bijna 1 miljoen mensen keken gisteren naar The Warming Up voor Mooi! Weer de Leeuw. Maar vanavond begint hij echt aan het nieuwe seizoen. Al drie jaar lang een succes en als het aan de netmanagers ligt, de komende jaren nog steeds een anker in de programmering. Toch lijkt dit het laatste seizoen te worden. Paul is zelf toe aan een nieuwe uitdaging, het nieuwe seizoen is er alleen maar omdat de bazen van de NPO zo aandrongen op nog een seizoen.

Toch is het wel een beetje vreemd. Paul maakt Mooi! Weer de Leeuw niet alleen in het weekend, ook doordeweeks op verzoek van bedrijven. Wie genoeg geld neertelt, kan een op maat gemaakte aflevering krijgen in Studio Cé, dvd'tje gaat mee naar huis.

En dan hebben we het nog niet eens over de internationale ambities van De Leeuw met dit programma. Frankrijk, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn allemaal targets van Eva TV, zijn nieuwste productiehuis waar Joop van den Ende ook flink in heeft geïnvesteerd. Doel is om Mooi! Weer de Leeuw, dat op zulk eigenzinnige en unieke wijze wordt gemaakt door een creatieveling als De Leeuw, naar het buitenland te exporteren. De Leeuw zal daarbij broodnodig zijn voor de begeleiding.

Voorlopig is hij dus nog niet van Mooi! Weer de Leeuw af, zelfs als het na dit tv-seizoen stopt op Nederland 1.

Mooi! Weer de Leeuw, 20.25 uur, Vara

Zie ook:
- Paul de Leeuw mag marktaandeel Nederland 3 opkrikken
- Paul raakt uitgekeken op Mooi! Weer de Leeuw

- Paul de Leeuw over Eva TV: Tijd voor een omslag
- Paul de Leeuw knokt zichzelf op 5 december op tv
- De Leeuw: "Ik word niet duur betaald, want ik ben heel goed"

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Het laatste seizoen Mooi! Weer de Leeuw?

  1. Sandra

    Ik denk het wél, Paul de Leeuw wil namelijk iets anders gaan doen. Eigenlijk was Paul en vorig jaar al klaar mee, maar de Vara wilde ermee verder. Tja, en aangezien Paul de Leeuw nog een contract had wat doorliep moest hij er dus ook mee door.

      /   Reply  / 
  2. Ramon

    Hij heeft geen contract. Maar de VARA kon na Jack S. maar wilde wel meer kijkcijfers hebben. misschien na dit seizoen een ander programma van Paul

      /   Reply  / 
  3. bart

    ik betwijfel of de vara paul kan dwingen om door te gaan als ie echt niet meer wil. ben het wel eens met de opmerkinge dat ie er nog niet af is, maar er is natuurlijk wel een verschil tussen het in duitsland doen of adviseur voor de engelse versie zijn dan het in nederland presenteren. dat ie dat ondertussen wel vaak genoeg gedaan heeft vind ik niet raar.

      /   Reply  / 
  4. Seijejan

    Volgens mij hebben ze het in Belgie al. Ik zag voor een paar maanden terug 2 travo’s een programma presenteren wat gewoon “Mooi weer de Leeuw” was.

      /   Reply  / 
  5. Ramon

    Debby & Nancy bedoel je. Een soortgelijk programma inderdaad. Maar wel zelf verzonnen. Doen nu een programma getitteld: “Fans” op het Belgische ÉÉN!

      /   Reply  / 
  6. Chiel

    Paul deed het leuker, al was Debby en Nancy ook niet verkeerd.

      /   Reply  / 
  7. gtst2007

    jammer:(

      /   Reply  / 
  8. Jordy van Eijndhoven

    gtst2007, het hoeft helemaal niet dat Mooi! Weer de leeuw stopt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>