Weer nieuw programma voor ‘Jakhals’ Frank Evenblij

Frank Evenblij krijgt steeds meer te doen bij de Vara. We kennen hem allemaal als Jakhals maar hij presenteerde vorig jaar ook al Bloot, Zweet en Tranen. Deze zomer interviewt hij de grotere cabaretiers van het land op een unieke bestemming en nu mag hij tijdens het TV Lab (voorheen: Week van het Experiment) aantreden voor Comedy Corner.

“Een verkenningstocht in de internationale wereld van de comedy, gepresenteerd door Frank Evenblij, met binnen- en buitenlandse comedians en veel fragmenten”, aldus de Vara.

Opmerkelijk, heel vernieuwend klinkt het allemaal niet, zeker de toevoeging ‘met veel fragmenten’. Dat klinkt bijna als een knip-en-plak-show terwijl het TV Lab juist is bedoeld voor vernieuwende formats. Misschien is er een grote rol weggelegd voor de persoonlijkheid van Frank? Dinsdag 1 september te zien op Nederland 3.

Zie ook:
- Giel Beelen presenteert internetshow voor Vara
- VPRO wil Oboema terug op tv brengen
- Arie Boomsma giet Jezus in cabaret-voorstelling
- Nederland 3 krijgt definitief kijkerspanel
- Jan Smit presenteert hypnose-show voor de Tros

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Weer nieuw programma voor ‘Jakhals’ Frank Evenblij

  1. Pingback: Na Ruben Nicolai ook relatieshow voor Tijl Beckand | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>