Vara met ontknoping thrillerserie Overspel

De twaalfde en laatste aflevering van Overspel is vanavond te zien op Nederland 1. Terwijl Couwenberg op het punt staat naar België te verhuizen met Björn, blijkt ook voor hem het gevaar nog niet geweken. Kleindochter Marit legt een belastende getuigenis af in de rechtszaal, waarmee ze zich tot zowel haar vader als haar opa richt.

Met Marit als getuige lijkt voor Pepijn de hele zaak tot een gunstig einde te komen, al weet hij niet dat Iris zich intussen ook heeft vastgebeten in de zaak. Eenmaal in de rechtszaal blijkt de strijd dan ook nog niet gestreden. Als dan ook nog het vermoeden begint te rijzen dat er een wapen de zaal is binnengesmokkeld, lijkt een fatale climax onontkoombaar…

Overspel, 20.30 uur, Vara (NL1)

Zie ook:
- Vara gaat door met kwaliteitsdrama Overspel
- Thrillerserie Vara Overspel de grens over
- Vara brengt thrillerserie Overspel met sterrencast

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vara met ontknoping thrillerserie Overspel

  1. Overspelige

    Overspel, als kleuter deed ik het al net als vele jongetjes en meisjes die net uit de luiers waren. Ook deden we het stiekem, zodat andere het niet zagen. Ook ik deed het het liefst achter mijn vriendinnetje der rug om. Overspel, hoe vaak zie je het niet op de tv. Hele volksstammen zijn verslaafd aan het kijken naar of het zelf doen en nog vaak met mensen van het eigen geslacht ook.
    Er zijn namen bekend van beroemde overspelpleger en dan bedoel ik niet gelijk Bil Clinton.
    Overspel is verworden tot een volksvermaak. Vroeger was dat wel anders, toen was het nodig om te overleven. Zonder overspel redde je het niet; daarom begonnen zeer jonge kinderen al met overspel.
    Overspel: Laten we eerlijk zijn, wat is Voetbal, Zakdoekje Leggen en kleine kinderen elkander leren wapens toe werpen om zich te kunnen verdedigen tegen wilde dieren die hun bedreigen, zonder overspel?

      /   Reply  / 
  2. Juize

    Wat een super serie en vooral een hele sterke cast!!
    Kan niet wachten op seizoen 2, net als Penoze natuurlijk!!

      /   Reply  / 
  3. louise

    Hoi, hoi,

    Wat een superserie Vara, kan niet wachten op de volgende serie.
    Eindelijk eens lekker voor zo’n serie gaan zitten, zonder irritante reclames of andere commerciele meldingen of uitzendingen.
    Top

      /   Reply  / 
  4. Rene

    Dit was weer eens een serie van niveau! Alleen jammer dat er in de laatste twee afleveringen een aantal missers zater qua geloofwaardigheid. Omhelzing in gevangenins, mag eerst niet en later wel. beetje te ver doorgetrokken door de schrijvers om de kijker op het verkeerde been te zetten en de bewaker als niksnut neer te zetten waardoor het dan wel mag. Zo ook de tweede keer van scannen bij binnengaan gerechtsgebouw, eerste keer wel een ficieke check ondanks medische verklaring en tweede keer mag ze gewoon doorlopen? ja daaaaaaag En dan die tassen op schoot tijdens de zitting. Kom op schrijvers, leuk om een spanning op te bouwen maar doe het dan wel geloofwaardig. Maar ik kijk nu al uit naar de volgende reeks!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Vara-serie Overspel krijgt Amerikaanse remake | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>