Kijkcijfers vrijdag: The Voice of Holland weer ruim aan kop

Het zal niet als een verrassing komen dat The Voice of Holland opnieuw het best bekeken programma van de vrijdagavond is. De talentenjacht trok volgens Stichting Kijkonderzoek 3,3 miljoen kijkers. Voorafgaand aan The Voice wist Goede Tijden Slechte Tijden ruim 1,8 miljoen kijkers te trekken, Van der Vorst Ziet Sterren trok aansluitend eveneens 1,8 miljoen kijkers. In The Voice mocht één van de publieksfavorieten auditeren, Paul Turner. Hij won zijn battle glansrijk en lijkt dus gegarandeerd van een plekje in de liveshows.

Nederland 1 scoorde met zijn crime night redelijk constant. Flikken Maastricht trok 904 duizend kijkers, Vermist kwam uit op 906 duizend kijkers terwijl Blik op de Weg goed was voor 938 duizend kijkers. Pauw & Witteman scoorden ‘s avonds laat 1,1 miljoen kijkers.

Op SBS 6 was de blockbuster Mr. & Mrs. Smith te zien, goed voor 402 duizend kijkers. Hart van Nederland wist later op de avond 801 duizend kijkers te trekken, de late Shownieuws kwam uit op 735 duizend kijkers.

Motel de Jong van de VPRO lijkt wat onder te sneeuwen in al het vrijdagavondgeweld. De talkshow van Wilfried de Jong wist 251 duizend kijkers vast te houden op Nederland 3 waar De Wereld Draait Door daarvoor nog 1,3 miljoen kijkers trok. Een nieuw seizoen Pavlov trapte af met 222 duizend kijkers.

Veronica scoorde met de oefeninterland Nederland – Zwitserland, waar 1,3 miljoen mensen naar keken. Ranking the Cars dat na de nabeschouwing kwam wist nog maar 192 duizend kijkers te boeien.

Zie ook:
Kijkcijfers zondag: Weer meer kijkers Obese
- Kijkcijfers zaterdag: Ushi blijft weer onder 2 miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: GTST doorbreekt grens 2 miljoen kijkers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: The Voice of Holland weer ruim aan kop

  1. J

    RTL4 komt vanaf volgende week zondag met Obese USA

      /   Reply  / 
  2. ANONIEM

    Die tegenstander van die Paul was veeeel beter! Ze zong beter en was veeeel normaler! Ook staat er in het artikel ‘publieksfavoriet’, terwijl dat meisje 58 % van de stemmen had! Dus ik weet niet waar dit vandaan gehaald is? Ik vind hem bloedirritant en nep!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>