Paul de Leeuw dubt over Sinterklaas-show met nieuwe Sint

De wisseling van de wacht in het kasteel van Sinterklaas is Paul de Leeuw niet in de koude kleren gaan zitten. De programmamaker is flink aan het dubben geslagen over de invulling van de Sinterklaas-show na het ingelaste Sinterklaasjournaal. “Het zou het eerste ding zijn wat ik ga doen. Dit was wel een Sinterklaas om je… niet dat de nieuwe Sinterklaas minder goed is. Maar de Sinterklaas die wij normaal kennen, daar had ik wel een enorme band mee.”

De Leeuw vertelt in het radioprogramma van Giel dat de speciale uitzending niet wankelt. “Nee. Nouja, nee… Ik weet het nog niet. Ik weet dit nieuws pas sinds 48 uur. We zijn nog steeds aan het praten met de Vara, maar we zijn er nog steeds niet uit. Of wij zijn er wel uit, maar de netmanager nog niet.”

Het is bijna traditie dat Paul de Leeuw rond 5 december een een Sinterklaas-special maakt. Daar was Bram van der Vlugt altijd van groot belang bij, zoals Sinterklaas ook memoreerde in het speciale journaal van afgelopen zaterdag. Maar Bram heeft zich dus teruggetrokken.

Zie ook:
- Paul de Leeuw: Ik wil weer op zaterdagavond Nederland 1
- Stefan de Walle volgt Bram van der Vlugt op als Sinterklaas
- Ingelast Sinterklaasjournaal op Nederland 1; Wat speelt er?
- Paul de Leeuw doet ‘even niets’ na de zomer

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Paul de Leeuw dubt over Sinterklaas-show met nieuwe Sint

  1. Z Piet

    Stefan van der Walle maakt gehakt van Paul de leeuw. Stefan is echt van een ander intellectueel en assertief caliber dan die ouwe Sint. Die ouwe speelde een verslofte rol, maar Stefan is aletter en verbaal de betere en superieur over P de L.
    Ahoewel het Klootjesvolk daar misschien wel anders over denkt.

      /   Reply  / 
    1. Henkie en Toet

      Helemaal mee eens. De meeste mensen kennen (denken ze) Stefan v d Walle als Kees uit de Flodder 2 en 3 films. Maar om zo’n rol te kunnen spelen moet je wel van heel goede huize komen. Vergelijk hem maar eens met de eerste Kees. En wie Over De Vloer (improvisatie door acteurs) heeft gezien, weet hoe brilliant, adrem en intelligent hij werkelijk is. Stefan c v d Walle is een van de beste acteurs die wij ooit hebben gehad. Hij is absoluut niet van het lage niveau van P de Leeuws Adje waar je weinig intelligente inbreng in zag als geschoold acteur.
      En over P de Leeuw zelf: Als je een grafschrift van een overledene gebruikt (De Steen van Bram Vermeulen) ter eigene glory, dan ben je lager dan het laagste soort. Ook al zou je toestemming hebben van de familieleden of van Bram zelf toen ie nog leefde’je blijft met je fikken van een ander z’n grafschrift in de vorm van een afscheidsbrief/lied af. Als je dat wel doet dan toen je maar weinig respect voor de overledene; zelfs de zwaarste crimminelen zouden dat nog niet doen voor eigen gewin of faam. Eén ding P de Leeuw wel erg goed, hij weet zijn eigen Narcistische karakter wel goed te verbergen voor de buitenwereld.
      Sint Stefan maakt compleet gehakt van die hele P de L..

        /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Ik zou het jammer als Paul ermee stopt. Hoewel stefan misschien een hele andere sint neerzet, weet ik zeker dat het een top duo is. En die band die moet ook opgebouwd worden en groeien!

      /   Reply  / 
  3. idette van sitteren

    Wie is nou de nieuwe Sint? op internet circuleert ook Jeroen Krabbé….
    is dit al bekend?

      /   Reply  / 
    1. E J

      Stefan de Walle

        /   Reply  / 
    2. Michel

      Jeroen wilde te graag.

        /   Reply  / 
  4. obi wan

    Dit is tekenend voor de onzekerheid waar Paul de Leeuw mee kampt de laatste tijd. Het zou hem toch niet uit moeten maken wie er tegenover hem staat als ervaren presentator..

      /   Reply  / 
    1. RTLXL

      Natuurlijk wel, het is een combo van ..

        /   Reply  / 
    2. Michel

      Wat een onzin zeg. Allereerst wat is er erg aan als iemand af en toe onzeker is? Ben jij dat nooit dan? Ten 2e met Bram van de Vlugt heeft Paul de Leeuw in de afgelopen jaren een band op geboud. Er is een bepaalde interactie (oa met humor) tussen de 2). iets wat bij Stefan de Walle (nog) niet het geval is aangezien Paul en Stefan elkaar nog nooit gezien hebben. De vraag is of het klikt. Dat is het zelfde als bij ons (klikt het wel of klikt het niet? Ik denk van niet) Het zijn net mensen he.

        /   Reply  / 
  5. Sandra

    Ik vindt het ook minder leuk dat Bram geen Sinterklaas meer is. Hij deed het altijd zó leuk in combinatie met Paul de Leeuw,die twee waren op elkaar in gespeeld.
    Die Stefan lijkt mijn niets, bovendien heeft die andere humor dan Bram.
    Bram was lekker droog wat hunor betreft, en had leuke en grappige opmerkingen.

      /   Reply  / 
    1. SPELLEN

      HOU NOU EENS OP MET IK VINDT! HET IS IK VIND MET EEN D EN NIET DT! MUTS

        /   Reply  / 
      1. Mara

        Hihi :) Amen.

          /   Reply  / 
    2. Michel

      Nog geen minuut gezien en nu al een oordeel klaar. Bram was ind goed de beste ook in mijn ogen maar, hij kan het toch niet tot z’n 100ste blijven doen? Paardrijden ging al steeds minder goed de afgelopen jaren. Hoe wil je de kinderen gaan uitleggen als ie er live op tv vanaf valt. Jammer voor ons maar, goed dat er optijd vervanging is gekomen. Stefan doet het vast ook goed want, ze hebben hem niet voor niks gekozen.

        /   Reply  / 
    3. michiel

      ik ben ook bemoeid hoe stefan als sinterklaas is ik vindt heel erg jammer dat bram van de vlugt is ge stopt als sinterklaas het sinterklaas feest zal nood meer het zelfde zijn op t.v bram de beste sineterklaas op tv en dat kan niemand veranderen

        /   Reply  / 
  6. Erik van Moorsel

    Wel opvallend: Na Huub Stapel als Sint in de gelijknamige horrorfilm van Dick Maas nu weer een acteur uit Flodder (ook van regisseur Dick Maas) als Sint.

      /   Reply  / 
  7. maurice

    ik zou robert ten brink pakken als sint

      /   Reply  / 
    1. Ingrid

      Ja die is goed!

        /   Reply  / 
  8. ronald de hey

    he hallo allemaal, ik volg al het gedoe rond om de ”nieuwe” sint een beetje. en ik vind dat de nieuwe sint het goed doet, ondanks de mijter die hij verkeerd op had. nu het originele pak nog en hij is er weer de goed heilig man, jonger, en frisser.maar eerlijk is eerlijk ik zal je missen Bram!!! bedankt voor de mooie jaren!!!

      /   Reply  / 
  9. renske

    ik vond hem niet goed. De stem zo gemaakt en aldoor dat kerstman lachje. En hij probeerde niet eens te doen of hij, oud was. Zijn gezicht ziet er een beetje viezig uit. Maar ik snap ook wel dat het zwaar is DE sint te vervangen. Voor de huidige jongkies word dit DE sint. Ik vind hem tenenkrommend. En dan ook nog het paard met pensioen. Dit leek wel een wilde ezel.
    .

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Paul de Leeuw maakt Sinterklaas-show met oude Sint | Zappen

  11. Dennis kleijn

    Stefan de walle is wel gegroeid in de rol. Hij doet het beter als het eerste jaar. Naar Michiel was het wennen. Bram kende we allemaal natuurlijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>