Youp van ‘t Hek gunt Beau goede oudejaarsconference

Vroeger waren ze buren, op 31 december zijn ze concurrenten: Youp van ‘t Hek en Beau van Erven Dorens. Beiden komen die avond met een oudejaarsconference op tv. Youp op Nederland 1, Beau debuteert op SBS 6. Veronica Magazine interviewde de geliefde conferencier Van ‘t Hek en die had wel wat te zeggen over Van Erven Dorens. “Beau is lief. We kennen elkaar, we mogen elkaar zeer. We zijn allebei oude kakkers. We hebben even over zijn oudejaarsshow gesproken. Ik heb hem wel vijf keer gezegd dat het een vak is. En dat ik er drie maanden mee bezig ben, met een uurtje oudejaarsconference. Hij maakt er nog zestien andere programma’s naast. Ik hoop van harte dat het goed wordt.”

In De Tweede Viool, zoals de conference van Van ‘t Hek heet, wordt hard uitgehaald naar The Voice of Holland. In Veronica Magazine houdt hij zich daarover op de vlakte. “Het is zo’n programma dat niet voor mij gemaakt wordt. Ik wil er niets lelijks over zeggen. Ik wens ze veel succes. Heel Nederland kijkt en een aantal mensen niet. Ik hoor bij die laatste categorie. Natuurlijk kijk ik zo nu en dan even. Ben Saunders is die getatoeëerde. Ik weet hoe het zit. Dat je met je rug er naartoe moet zitten. Ik vind het heel knap van John de Mol dat hij het regelt en dat het lukt. Hij weet ook dat hij het niet voor mij maakt.”

Van ‘t Hek behandelt ook de opkomst van social media en met name de krachtige werking die het kan hebben. “Door internet wordt zomaar een meninkje zeventig keer vergroot. Het wordt zogenaamd een mening. Syrië brandt, Libië likt zijn wonden en er zijn volwassen mensen die me serieus de vraag stellen wat ik vind van de vermeende ruzie tussen Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk. Dat vind ik echt bespottelijk. Over dit soort dingen gaat de oudejaarsconference. Die gekte, de twitteridioterie.”

Zie ook:
- Youp van ‘t Hek over Oudejaarsconference in P&W
- Youp van ‘t Hek maakt weer Oudejaarsconference
- Beau doet Oudejaarsconference voor SBS 6
- Erik van Muiswinkel doet oudejaarsconference 2012

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Youp van ‘t Hek gunt Beau goede oudejaarsconference

  1. Jerrold Meijer

    Is nieuws van het hoogste niveau, de ruzie Met Paul de Leeuw en de DWDD, dus tsja, daar word over gepraat! :P Paul <3!

      /   Reply  / 
  2. MB

    Netjes van Youp dat hij Beau een goede conference wenst terwijl hij eigenlijk al weet dat het één groot fiasco wordt voor Beau. En dat is ook gebleken. Echt weer genoten van Youp! Beau heeft de conference zogenaamd gemaakt voor zijn programma… de wereld van…. zo doorzichtig… volgens mij was die conference nl. zijn laatste kans.. ik hoop het maar… heb nix met Beau…. hij kan ook nix… waarschijnlijk daarom ook geen kijkers… zoiets valt toch op.. ook al zijn het sbs6 kijkers.. zegt dus helemaal genoeg…. dag Beau…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>