Paul de Leeuw wil door met Sinterklaas Bram

Als het aan Paul de Leeuw ligt, komt adviseur Bram van der Vlugt nog veel vaker langs in zijn Sinterklaas-uitzendingen. Als dat niet bij de publieke omroep kan, is hij zelfs bereid over te stappen naar een andere zender. Dat tikt Paul op zijn Facebook-pagina. Hij sneert in datzelfde bericht naar De Wereld Draait Door van afgelopen vrijdag, waarin Sonja Barend nog opperde dat Paul beter een jaartje van televisie kon verdwijnen.

De aflevering Pau!l & Sint was gisteren goed voor bijna 1,5 miljoen kijkers, grofweg een verdubbeling van de scores van twee weken terug, toen Ik Hou van Holland nog bij de concurrent was te zien. Het is ook meteen de best bekeken Pau!l van dit seizoen.

Op voorhand was er veel te doen om de uitzending Pau!l & Sint omdat hiervoor Sinterklaas’ vorige adviseur Bram van der Vlugt werd ingeschakeld in plaats van de nieuwe hulp Stefan de Walle. De Telegraaf berichtte vrijdag dat de NTR dit niet zou willen. Maar niemand lijkt zich te willen laten quoten op wat er nu daadwerkelijk gaande is.

Paul zegt daarover: “Nu iedereen blij met de Sint-uitzending. Behalve sommigen bij de publieke omroep, die vinden dat ik het met een andere Sint moet doen. Sint Bram en ik gaan graag naar een andere zender, als we uit elkaar worden gerukt. Nemen we Mauro als Zwarte Piet mee!”

Bekijk het item uit DWDD terug:

Zie ook:
- Paul de Leeuw: DWDD maakt zetje-in-het-ravijn-tv
- Kijkcijfers zaterdag: Paul passeert na twee jaar RTL 4
- Paul de Leeuw maakt Sinterklaas-show met oude Sint
- Paul de Leeuw dubt over Sinterklaas-show met nieuwe Sint
- Controversiële Sint-uitzending Pau!l

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Paul de Leeuw wil door met Sinterklaas Bram

  1. Jaap

    Herman, complimenten voor je research en berichtgeving! Mag ook wel eens gezegd worden dacht ik.

      /   Reply  / 
  2. J.

    Ach, het is en blijft een toneelstuk. Wat maakt het uit?

      /   Reply  / 
  3. Lou Lou

    Belachelijk. Ego Paul en ego Bram spelen onde een hoedje, met chantage naar PO op de koop toe. Gewoon laten gaan. Er is nu een andere Sint’adviseur’ en die moet gewoon de job doen die de vorige deed. Hoe miet Kees anders in zijn rol groeien? Ik vond hem nu al veel beter dan Bram, die altijd een egoSint was. Zet zichzelf altijd in het middelpunt. Ik snap niet dat anderen dat nooit zagen.

      /   Reply  / 
  4. Roemer

    Voor het eerst gekeken naar Paul, omdat ik graag Bram nog een keer zag als Sinterklaas, en ik moet zeggen dat ik positief verrast was! Een leuke, gezellige show waar ik zeker om gelachen heb!

      /   Reply  / 
  5. Robin

    Ik vind dat de NPO/NTR niet zo kinderachtig moet doen. Bram doet het altijd fantastisch! Dus ik zeg: Bram jaarlijks naar Paul rondom begin december. @ lou lou: egosint? Haha, Bram doet het juist erg goed en leuk met die dubbelzinnigheid.

      /   Reply  / 
  6. Linda

    Paul luister nu naar tante Sonja en donder op van de buis.
    Ga wat anders doen. we zijn je meer dan zat.
    Als ik die kop van jou zie komt de chinees van 3 weken
    geleden naar boven. Jij bent al vele jaren niet meer leuk.

      /   Reply  / 
  7. el-g

    Als Stefan van de Walle exclusief is de NTR; wat doet hij nu in de keuken bij RTL’s Life 4 you

      /   Reply  / 
    1. Colin

      Daar was Stefan er ook bij als adviseur van Sinterklaas. Dus dan mag het blijkbaar wel? Wel raar want paar uur daarvoor werd het club van sinterklaas feest nog uitgezonden met Robert ten Brink (?) als Sinterklaas.

        /   Reply  / 
  8. Sandra

    Ik ben het met Paul en Bram eens.

      /   Reply  / 
  9. bep sluiter

    tante sonja je heb gewoon geen gevoel vooer humor.
    paul je moet gewoon zo door gaan.

      /   Reply  / 
  10. peter de vis

    precies ook de komende zal bram in een jaarlijks speciaal tv programma met paul de leeuw op de tv Bij de VARA op NED1 komen top van dit 1e seizoen van paul! zijn voorlopig nog 2 Reguliere uitzending op tv en dan op 31-12 komt er nog de feeste afsluiting van dit jaar met de title paul & nieuw! en wat mij betreft komt ook dit jaar in zijn oudeJaars show moppenTopper Harry Engel weer ff op Bezoek

      /   Reply  / 
  11. Laus

    Paul de Leeuw solliciteert bij John de Mol!
    Die kan nog wel een paar goede gezichten gebruiken bij SBS!

      /   Reply  / 
  12. Pingback: Paul de Leeuw: DWDD maakt zetje-in-het-ravijn-tv | Zappen

  13. $ Dollar Bill $

    Mauro als zwarte piet mee? Hij denkt echt dat hij grappig is he altijd anderen voor gek zetten om leuk te doen. Hij kan inderdaad lekker naar SBS hij past wel bij die campingzender.

      /   Reply  / 
  14. Nanouk

    Sint Bram en Paul de Groot zijn fantastisch samen dat blijkt wel uit de kijkcijfers van zaterdagavond.
    Als Jos wil proberen zijn rol over te nemen, zal hij beter moeten leren acteren. Een Sint is statig en zegt niet om de haverklap ´hoi´ tegen kinderen. Langzaam praten, de Sint is een oude man.
    Voor mij is Bram De Sint totdat zijn opvolger zich als Sint kan gedragen.

      /   Reply  / 
    1. mvdw

      Paul de Groot? Hij heet toch Paul de Leeuw? En wie is Jos? Of bedoel je Stefan de Walle? En tot slot: SinterBram zei ook wel eens “hoi” naar de kinderen.

        /   Reply  / 
  15. Nanouk

    Beste mvdw: u heeft helemaal gelijk, Natuurlijk Paul de Leeuw (ik ken toevallig een Paul de Groot) Hetzelfde geldt voor Jos de Walle; is allemaal een beetje fout gegaan: waarschijnlijk een beetje chaotische dag gehad op 5 december, dus bedankt. Maar ik meende wel alles wat er boven stond, ik blijf voorlopig hangen bij de wat gezelligere maar ook meer statige figuur van SinterBram.

      /   Reply  / 
  16. Pingback: Sinterklaas vanavond al in show Paul de Leeuw? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>