Vara vergeet Matthijs in te lichten over Oud & Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk krijgt een groot amusementsprogramma op oudejaarsavond, zo is afgelopen donderdag bekendgemaakt. De Vara is alleen vergeten om Matthijs zelf in te lichten over Oud & Nieuwkerk. Dat kwam vrijdag al naar buiten via Matthijs’ rechterhand Dieuwke Wynia, nu geeft de Vara ook toe dat ze vergeten is om de A-presentator te informeren over de plannen. Toch lijkt het er op, dat Matthijs op 31 december op tv te zien zal zijn met Oud & Nieuwkerk, bijgestaan door Marc-Marie Huijbregts.

Doordat de najaarspresentatie van de publieke omroepen bijna twee maanden is vervroegd, moest de Vara zijn plannen ook eerder inleveren. “Per ongeluk is een nog niet met Van Nieuwkerk zelf doorgesproken titel meegestuurd. Dat betreuren we uiteraard zeer.”

Matthijs begint in september aan een nieuw seizoen van De Wereld Draait Door, ook is het de bedoeling om uit dat programma enkele spin-offs op de buis te krijgen.

Zie ook:
- 2013 in met Matthijs: Oud & Nieuwkerk
- De Wereld Draait Door met verkiezingsspecials in september
- Netmanagers blokkeren verhuizing DWDD naar NL1
- Wynia blijft bij Vara, spin-offs DWDD ontwikkelen
- Matthijs van Nieuwkerk mocht geen stropdas om bij DWDD

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vara vergeet Matthijs in te lichten over Oud & Nieuwkerk

  1. dwdd

    Groots amusementsprogramma? Het is gewoon weer het bespreken en aan elkaar plakken van de filmpjes uit De TV Draait Door, net zoals dit jaar.

      /   Reply  / 
  2. Mieke

    Als ze de naam niet veranderen, weiger ik te kijken ;-)

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Oudejaarsavond 2012 met Linda en Matthijs | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>