2013 in met Matthijs: Oud & Nieuwkerk

Het is hartje zomer, maar de publieke omroep heeft zijn invulling voor oudejaarsavond alvast bekendgemaakt. Paul de Leeuw brengt de jaarwisseling dit keer niet in de studio door, het is Matthijs van Nieuwkerk die een speciaal oudejaarsprogramma maakt. De Vara zal op 31 december Oud & Nieuwkerk uitzenden. Het programma, waarin een grote rol voor Marc-Marie Huijbregts is weggelegd, is bovendien de opmars naar de Vara-oudejaarsconference van Erik van Muiswinkel.

Oud & Nieuwkerk komt in plaats van het De TV Draait Door Jaaroverzicht, dat de afgelopen jaarwisselingen één van de populairste programma’s bleek.

De Vara verklapt over Oud & Nieuwkerk: “Matthijs opent alle registers om het jaar spetterend van een grandioos slotakkoord te voorzien. Bijgestaan door zijn trouwe kompaan Marc-Marie Huijbregts wordt het jaar 2012 vrolijk herbeleefd, subtiel geordend, kritisch gerangschikt en passend uitgeluid. De gasten en fragmenten zijn bovendien de opmaat naar de oudejaarsconference van Erik van Muiswinkel, die wordt bijgestaan door de fine fleur van het vaderlandse cabaret. Oftewel, een ouderwetse avond gezellige oudejaarstelevisie, maar wel helemaal van nu!”

Paul de Leeuw keert vanaf 13 oktober overigens terug met Pau!l, daarbij is niet gemeld of er een sinterklaasspecial in zit. Wat SBS en RTL op 31 december programmeren, is nog niet bekend.

Update 17:00 uur: DWDD-eindredacteur Dieuwke Wynia laat op Twitter – ook namens Matthijs – weten van niets te weten. “Voor zover Matthijs van Nieuwkerk en ik weten, is er geen sprake van een Oud en Nieuw programma van #Dwdd. Ook voor ons is het nieuws.”

Zie ook:
- Oudejaarsavond NL1: Vara met Paul, Youp en Matthijs
- Kijkcijfers zaterdag: Youp wint van Ik Hou van Holland

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “2013 in met Matthijs: Oud & Nieuwkerk

  1. Pingback: Vara vergeet Matthijs in te lichten over Oud & Nieuwkerk | Zappen

  2. Pingback: De Wereld Draait Door stopt met DWDD Recordings | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>