Internationale thrillerserie The Spiral in première op NL3

Eén van de meest bijzondere dramaseries die dit seizoen op de buis komt, is The Spiral. De Vara is voor deze thrillerserie een samenwerking aangegaan met omroepen in België en Scandinavië. Het voordeel: veel budget, internationale uitstraling en gebruik kunnen maken van elkaars kennis. Het nadeel: agenda’s synchroniseren, de mogelijke valkuil van een allegaartje en weinig herkenbare koppen voor de kijker. Toch zijn de eerste reacties op The Spiral, vanavond te zien op Nederland 3, heel veelbelovend.

The Spiral vertelt het verhaal van een kunstenaarscollectief dat een kunstroof plant in zes verschillende musea.

Er gaat iets gruwelijk mis en de kunstenaars moeten vervolgens niet alleen het plan van de ondergang zien te redden, maar ook zichzelf. Met het stelen van de schilderijen komen zij namelijk in het vizier van zowel Europol als van een groep criminelen met een duistere agenda.

Voor Nederland doet onder andere Teun Luijkx mee, hij was eerder te zien in S1ngle, Bloedverwanten en A’dam – E.v.a.

Bekijk de trailer van The Spiral:

The Spiral, 21.25 uur, Vara (NL3)

Zie ook:
- Vara-drama The Artists als The Spiral in september op tv
- Vara maakt thriller The Artists met vijf Europese omroepen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Internationale thrillerserie The Spiral in première op NL3

  1. gitte

    erg verassend goed!

      /   Reply  / 
  2. Jesse de V

    Heb ‘t 2 minuten kunnen aanzien, maar het geforceerde Engels van Nederlandse en Vlaamse acteurs (wegens internationaal product), alsmede het moralistische kunstenaar-tegen-het-grootkapitaal-en-de-politiek- toontje (riep daar iemand VARA?) deed me besluiten ermee te nokken. Yuk,serie over kunstenaars. Overal statement-tags achterlaten ? vrij naar Bankski ?

    Dat blief ik niet, laat maarrrrr….

      /   Reply  / 
  3. Hubert

    Komaan, geef hen toch een kans. Wacht op zijn minst tot je de hele serie hebt gezien.

      /   Reply  / 
  4. Haps

    Uitzonderlijk tenenkromend SLECHT!! Inhoud raakt kant nog wal dialoogen heel slecht verhaallijn niet te volgen hangt als los zand aan elkaar geen enkele karakter is er “neer gezet” er word van hot naar her gereist zonder enige reden of doel!! Het is meer een Advertorial van de EU!! De laatste aflevering was zelfs LACHWEKKEND!!!! M.v.g. Haps

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>