Jolande Sap verantwoordt zich in Pauw & Witteman

Het nieuwe (en laatste?) seizoen van Pauw & Witteman begint vanavond. Het halfslachtige 1 Voor de Verkiezingen is naar de omroeparchieven verdwenen, vanavond mogen de Vara-boegbeelden weer vol gas door de actualiteiten heen. Voor de seizoensopener van Pauw & Witteman is het gelukt om Jolande Sap te strikken. Zij lijkt verantwoording te komen afleggen voor het deplorabele verkiezingsresultaat van GroenLinks. Ook Middenoostendeskundige Petra Stienen zit aan tafel.

Deze zomer ontstonden er geruchten over het einde van Pauw & Witteman. Bij de najaarspresentatie van de Vara werd hier wel over gesproken, maar een glasharde ontkenning volgde niet. “Elk seizoen kan ons laatste seizoen zijn”, vertelde Witteman, die het die woensdag zonder Pauw moest stellen. Matthijs van Nieuwkerk zat ook in de zaal, hij zou het late night tijdslot per september 2013 overnemen. Hij zweeg. En na afloop van de presentatie waren alle talkshow-mannen met de noorderzon verdwenen, niet beschikbaar voor interviews.

De komende maanden zal het gerucht dus wel blijven opduiken…

Pauw & Witteman, 23.00 uur, Vara (NL1)

Zie ook:
- ‘Laatste seizoen Pauw & Witteman aanstaande’
- KRO en NCRV azen op tijdslot Pauw & Witteman
- Matthijs wil en kan late night, maar doet hij het ook?
- Matthijs spreekt over einde DWDD in College Tour

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jolande Sap verantwoordt zich in Pauw & Witteman

  1. Michel

    Herman hoezo halfslachtige 1 voor de verkiezinge? Ik vond het juist wel verfrissend zo vanuit een tent in Utrecht. Niet elke avond de zelfde presentatoren. Verder liet het zien dat 2 van de meest uiteenlopende omroepen heel goed met elkaar knnen samenwerken. Aangezien de omroepen moeten bezuinigen en P&W en K&VDB eigenlijk het zelfde programma is moet het eigenlijk in de opzet van 1 voor de verkiezingen blijven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>